Ajánlja egy barátnak,
és részesüljön jutalomban

Hívja meg a barátját a GetResponse-hoz - kapjon 25 EUR, amelyet jóváírunk a számláján.

Ha meghívja a barátait, akik csatlakoznak egy fizetős fiókhoz, akkor kap egy ingyenes, Ön által választott Digitális marketingtanúsítás tanfolyamot!

Hogyan működik?

1. LÉPÉS

Hívja meg barátait és üzleti partnereit azért, hogy küldjenek egy e-mailt
a GetResponse-zal, posztoljanak a közösségi oldalakon vagy helyezzék
el az Ön személyes linkjét a blogján vagy a honlapján.

2. LÉPÉS

Ha valaki rákattint az Ön linkjére és vásárol egy GetResponse fiókot, akkor mindketten kapnak egy később felhasználható 25 € jóváírást!

step-2 1 PRO

3. LÉPÉS

Ajánlott fiókjai megtekintéséhez a megszerzett jóváírások ellenőrzéséhez, lépjen az Ajánlja egy barátjának fülre a fiókjában. Beválthatja jóváírásait,
és felhasználhatja azokat a későbbi befizetésekkor, amikor csak akarja!

25 € 25 €

4. LÉPÉS

Ajánljon 3 barátot akik fizetős ügyfelekként regisztrálnak és kapna egy ingyenes tanúsítási kurzus utalványt. Spóroljon többet, miközben online marketing szakértővé válik.

Gyakran ismételt kérdések

Minden fizetős fiókkal rendelkező GetResponse ügyfél részt vehet az Ajánlási Programban.

 • Ki csatlakozhat az Ajánlási Programhoz?

  Bármely fizetős számlával rendelkező GetResponse ügyfél részt vehet az Ajánlási Programban. Nincs még fiókja? Állítson be itt egyet.

 • Hol találhatom meg a személyre szabott linket?

  Jelentkezzen be fiókjába, és keresse meg az 'Ajánlja egy barátnak' hivatkozást.

 • Hány barátot ajánlhatok?

  Amennyit csak szeretne! Nincs korlátozva, hogy hány barátnak ajánlja. De van egy felső határa annak, hogy egy évben mennyi jóváírást kaphat.

 • Mennyi jóváírást kaphatok?

  Az egyes Felhasználók számára megadható maximális jóváírás évente nem haladhatja meg a 480 dollárt (négyszáz-nyolcvan dollárt), vagy annak egyenértékét a Felhasználó számláján alkalmazott pénznemben, függetlenül az Ajánlott ügyfelek számától.

 • Hogyan kaphatom meg az ingyenes online tanfolyam tanúsítványt?

  Akkor lesz jogosult rá, ha 3 barátja fizetős felhasználóvá válik. 30 napig is eltarthat, hogy ellenőrizzük az ajánlásait. Ezután elküldünk Önnek egy utalványt, és beállítjuk a hitelesítési fiókját.

 • Már 3 vagy több fizetős fiókot meghívtam. Kaphatok jutalmat?

  Ha ezen ajánlat előtt ajánlott barátokat, akkor még meg kell hívnia 3 vagy több fizetős fiókot a jutalom megszerzéséhez. Egyszerre csak egy utalványt tud beváltani ezzel az ajánlattal.

 • Hogyan válthatom be a jóváírást?

  Lépjen az 'Ajánlja egy barátnak' területre a fiókjában, és kattintson a Jóváírás beváltása menüpontra. Az Ön jóváírása a következő számláján fog megjelenni.

Segítsen nekünk és mi is segítünk Önnek!