Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)
A GetResponse Sp. z o.o.-nak szüksége van az e-mail címére a Szolgáltatás aktiválásának megkezdéséhez. További információ az Adatvédelmi szabályzatban.

A/B tesztelés

Kapja meg azonnal és kapjon többet - több megnyitást, több kattintást és értékesítést!

Melyik tárgysor éri el a legtöbb megnyitást? Melyik cselekvésre ösztönző felhívás éri el a legtöbb kattintást?
Tesztelje könnyen, elemezze és szabja személyre az e-mailjeit a csúcsteljesítményért.

Intuitív beállítás

A split tesztek integrálásra kerültek az e-mail beállítási részbe, és pár egyszerű kattintással beállíthatóak. Ez gyakorlatilag automatikus.

Minden tesztelhető

Tartalom, tárgysor, feladó mező, időpont, a hét napja - hozzon létre akár öt változatot ezekből az elemekből, hogy megtalálja a legjobb stratégiát.

Címzettek felosztása

A lista egyenletes felosztása tesztelési szegmensekre sohasem volt még ilyen egyszerű. Akár a feliratkozói 50%-ával is elvégezhet egy split-tesztet - mindez definiálva egy praktikus csúszkával.

Eredmények azon nyomban

Csak menjen a hírlevél listájához, hogy hozzáférjen a különböző verziók különbségeinek részletes adataihoz a kattintások, megnyitások és teljesítmények tekintetében.

Az e-mail A/B tesztelés kulcsfontosságú e-mail marketing optimalizálás során. A marketingesek 27,1%-a mondja azt, hogy a tárgysort tesztelésnek veti alá.

Az e-mail megosztás tesztelése alapvető fontosságú az e-mail marketing optimalizálásához. Azonban az e-mail marketingesek 51%-a egyáltalán nem teszteli és optimalizája e-mailjeit.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
Az összes funkció böngészése