Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)

A/B tesztelés

Kapja meg azonnal & kapjon többet - több megnyitást, több kattintást és értékesítést!

Melyik tárgysor éri el e legtöbb megnyitást? Melyik cselekvésre ösztönző felhívás éri el a legtöbb kattintást? Melyik a legjobb nap üzenete elküldéséhez? Ne kockáztassa a megtérülését! A GetResponse A/B tesztjével egyszerű az e-mailek tesztelése, elemzése és hangolása a csúcsteljesítményért. Végre - az e-mail optimalizálás, amely olyan egyszerű, hogy a napi rutin részévé válhat!

Intuitív beállítás

A split tesztek most integrálásra kerültek az e-mail beállítási részbe, és pár egyszerű kattintással beállíthatóak. Ez gyakorlatilag automatikus, és Ön biztos lehet benne, hogy csak a legjobban teljesítő üzenet éri el a közönségét.

Minden tesztelhető

Tartalom, tárgysor, feladó mező, időpont, a hét napja - hozzon létre akár öt változatot ezekből az elemekből, hogy megtalálja a legjobb stratégiát. A sablonok, a cselekvésre ösztönző felhívás, az e-mail hosszúság vagy a kézbesítési idő tesztelése most egyszerűbb, mint valaha!

Tesztelési szabadság

Ossza fel listáját egyenletesen tesztelési szegmensekre egy praktikus csúszkával. Melyik mutató fontosabb Önnek az üzenete szempontjából - a kattintások vagy a megnyitások? A nyertes verzió automatikusan elküldésre kerüljön? Mennyi ideig tartson a teszt? A döntés az Öné.

Eredmények azon nyomban

Csak menjen a hírlevél listájához, hogy hozzáférjen a különböző verziók különbségeinek részletes adataihoz a kézbesített üzenetek, kattintások, megnyitások és teljesítmények tekintetében. És meg fogja tudni, melyik verzió nyerte a tesztet, és miért, egy pillanat alatt!

Ne kockáztassa, hogy időt és pénzt veszít egy rossz szó vagy kifejezés miatt.

Javítsa fel kampányait és növelje bevételeit még ma - az A/B tesztek használatával!
Az összes funkció böngészése