Autofunnel

A tökéletes értékesítési és lead funnel gépezet

Használatra kész automatizált értékesítési funnel-generátor: hozza létre a nyitóoldalakat, automatizálja az e-maileket,
értékesítse a termékeit, szerezze vissza az elhagyott kosarakat és változtassa át ügyfeleit.

Mindez a GetResponse-fiókon belül.

Regisztráljon ingyen

Kitölti az üres helyeket, a nehezét megcsináljuk Ön helyett

Először generáljon forgalmat...

... és küldje el a fantasztikusan megjelenő
nyitóoldalaira

 • Nyitóoldalak

  Könnyen létrehozhat szép, nagy konverziójú oldalakat, amelyeket az Ön iparágához optimalizáltak, ahol az emberek feliratkozhatnak a listájára, és regisztrálhatnak a webinárokra.

... aztán változtassa látogatóit
feliratkozókká és leadekké...

 • Webűrlapok

  Beépülnek a nyitóoldalaiba, és automatikusan beállítódnak a kampányhoz - csak adja meg a szükséges mezőket.

 • Kilépés-szándékú felugró ablakok

  Szerezzen több konverziót a látogatók e-mail címeinek rögzítésével, akik el akarják hagyni az oldalt. Önnek csak személyre kell szabnia a tartalmat.

... tartsa velük a kapcsolatot és változtassa őket
lelkes rajongókká...

 • E-mail marketing

  Üdvözölje a kapcsolatait, miután feliratkoztak és továbbra is küldjön nekik vonzó, automatizált e-maileket, hogy készen álljanak a vásárlásra.

 • Webinárok

  Futtasson ingyenes vagy fizetett webinárokat a közönség számára - zökkenőmentesen integrálódnak az Ön oldalaihoz és e-mailjeihez, nincs szükség harmadik fél általi webinár szoftverre vagy böngésző pluginre.

... aztán vegye rá őket, hogy megvásárolják
a termékeit...

... szerezze vissza őket, ha abbahagyták a rendelési folyamatot...

 • Elhagyott rendelési e-mailek

  Győzze meg az embereket tökéletesen időzített e-mailekkel, hogy fejezzék be a félbehagyott megrendeléseket az e-maileket még csak be sem kell állítania.

.. és végül, kapja meg a fizetséget!

Indítson funneleket előre megtervezett forgatókönyvek segítségével

Válasszon a több mint 30 professzionálisan tervezett és konverziós optimalizált forgatókönyv közül amelyeket arra terveztek, hogy segítsék az értékesítést, a kapcsolati listák építését, ajánlatai megjelenését és a növekedés elősegítését.

A blogolási, coaching, konverziós optimalizálási és e-kereskedelmi iparágak szakértőinek marketing példánya - a forgatókönyvek tökéletesek a helyi vállalkozások, az e-kereskedelmi bolt tulajdonosok, az ebook írók, a coach-ok, a dizájnerek, a fotósok, a rendezvényszervezők számára. Tökéletesek az Ön számára.

Mindegyik forgatókönyv beállítja a funkciókat kiváló minőségű képek, tervek és professzionális értékesítési példányok – csak adjon hozzá néhány részletet az ajánlatairól, és már mehet is.

Az Autofunnel segítségével elérheti üzleti
céljait – bármik is legyenek azok

Adja el a dolgokat értékesítési funnelekkel

Reklámozza, értékesítse és szállítsa termékeit online az egyszerű, hatékony értékesítési funnelekkel. Értékesítsen bármit - fizikai terméket, ebookot, online tanfolyamot - bármit. Közvetlenül küldjön forgalmat az értékesítési oldalára a gyors értékesítési csatornával, vagy ápolja a kapcsolatot új ügyfeleivel az automatizált e-mailek segítségével, mielőtt bemutatja ajánlatát a teljes értékesítési funnellel.

Találja meg az embereket a lead funnelek segítségével

Generáljon kiváló minőségű forgalmat a Facebookról a Facebook Ads creator-rel, rögzítse az e-mail címüket a nyitóoldalon, tartsa a kapcsolatot velük automatizált e-mailekkel – készítse fel őket a vásárlásra.

Váltsa pénzre tudását a webinár funnelek segítségével

Építsen kapcsolatokat és alakítsa a szakértelmet árucikké az ingyenes vagy fizetett webinárokkal - anélkül, hogy extra díjat kellene fizetnie a webinár szolgáltatásért.

Keressen pénzt azzal, amit tud, hogy hogyan kell csinálni

A funnel gondoskodik a többiről.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?