GetResponseCRM

KAPCSOLJA BE MARKETING LEADJEIT AZ ÉRTÉKESÍTÉSBE.
MINDEN EGY HELYEN.

Gyűjtsd, tápláld, értékesíts, ismételj

A GetResponse CRM mélyebb betekintést nyújt ajánlataiba.
Így láthatja, hol vannak és mit csinálnak - az értékesítési csatorna minden szakaszában.

Zárjon be több ügyletet az egyéni folyamatban.

Készítsen testreszabott folyamatokat, hogy átlássa és szervezze a teljes értékesítést.

Vegye észre a lehetőségeket és felügyelje a teljes értékesítési folyamat minden szakaszát. Állítsa be azokat úgy, hogy a legjobban tükrözzék üzleti modelljét és kapcsolattartási csatornáját.

Leadjei nyomon követése egy helyen.

Kövessen gyomon minden leadet és minden tevékenységet, egyetlen helyről, így minden ügyletnek gondját viselheti. Határozza meg a lead tulajdonosát, a záró dátumot és az ügylet értékét. Rendezze és felügyelje ügyleteit, hogy egy pillanat alatt áttekinthesse a leggyorsabb eredményeit. Majd húzza tovább azokat a folyamatban.

Legyen naprakész az ügyleteivel kapcsolatban.

Adjon jegyzeteket és megjegyzéseket ügyleteihez, hogy könnyen szem előtt tarthassa napi tevékenységeit, és értékesítési és marketingcéljait az égbe törhessenek.

Álljon készen, ha ők is készen vannak: Használja a CRM-naptárt a kapcsolódási pontok automatikus megtervezéséhez.

Tartsa irányítása alatt az értékesítését és a marketingjét.

Tekintse át madártávlatból minden egyes leadjét a teljes vevőút során. Kapcsolja össze a CRM-et e-mail marketingjével, automatizálásával és más platform-funkciókkal. Mindezt egy helyről.

Tervezze meg a munkafolyamatokat minden egyes üzleti szakaszban, címkéken, pontozásnál és más kritériumoknál. És küldjön hírleveleket, amikor az ügyletek elérnek bizonyos szakaszokat.

Készítse el e-mail listáját, hogy az Önért dolgozzon - minden termék esetében, egyetlen platformon. Kapcsolja össze a pontokat és futtasson többcsatornás kampányokat valós idejű adatok alapján.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?