GetResponse e-kereskedelmi csomag

Minden hatásos eszköz, amellyel az áruház látogatóból elvakult rajongó lesz. Online áruházának reklámozása könnyű és nem megerőltető - és az értékesítés növekszik.

Integrálja az üzletet

Az Ön üzleti adatai egy aranybánya! Használja e-kereskedelmi integrációinkat a népszerű platformokkal, hogy megnézze, mit szeretnek vásárolni ügyfelei, majd tegye meg a megfelelő lépéseket. Automatikus, személyre szabott ajánlatokat küldhet több konverziót és nagyobb értékesítést érhessen el. Mindig megelőzheti azokat a marketingeseket, akik elhanyagolják az adatbányászatot.

Az értékesítésbővítés valódi adatokkal
hatékonyabb

Győzze meg az ügyfeleket, hogy újra vásároljanak, tegye ezt olyan termékek ajánlásával, amelyekről tudja, hogy tetszeni fognak. Mindezt automatikusan megteheti, az áruházából származó valódi adatok felhasználásával.

Most könnyedén visszahozhatja az ügyfeleket az áruházba. Egyszerűen húzza az ajánlati modult az üzenetekbe, hogy kiválassza a reklámozni kívánt termékkategóriákat.

Fedezze fel, hogy miképpen

Nyerje vissza az elhagyott kosarakat

Lure window-shoppers back with reminders and urgent offers to buy.

Emlékeztető üzenetek automatikus indítása az elhagyott kosarakhoz. Ezután nézze meg regisztrált bevételeit.

Elhagyott kosár automatizálása és példa e-mail

Automatizálja a vásárlások nyomon követését

Használjonmarketing automatizálást, hogy tökéletesen időzített nyomon követési e-maileket küldjön: a vásárlás utáni visszaigazolások, az elhagyott kosár figyelmeztetések, értékesítésbővítési ajánlatok és a termékjavaslatok.

The cherry on top? Automatizálási sablonjaink beállítása gyerekjáték. Egyszerűen válassza ki az egyéni üzeneteket, és kezdje meg ügyfelei utazásának optimalizálását. Stratégiailag és könnyedén.

A vásárlás utáni nyomon követési automatizálás és példa e-mail

Küldés a megfelelő embereknek, a megfelelő időben

Az ügyfelek szegmentálásához és a célzott üzenetek elküldéséhez használja az áruházi adatokat. Szeretne ajánlatot küldeni azoknak, akik több mint 100 dollárért vásároltak a múlt hónapban? Ez egyszerű! A szegmense automatikusan hozzáadja ezeket az ügyfeleket a csoporthoz.

Mi a helyzet az egykori vásárlókkal, akik nem vásároltak megint? Csak állítson be egy szegmenst, hogy bármikor emlékeztetőt indítson. A szegmensek lehetővé teszik a marketingautomatizálási munkafolyamatok dinamikus szűrőelemen keresztül történő feltöltését, ezáltal az e-kereskedelem az Ön marketingstratégiájának szerves részét képezheti.

További információk az e-kereskedelmi szegmentációról

Az e-kereskedelmi ügyfelek listája a keresési eredmények alapján

Csábítsa az áruház látogatóit, hogy csatlakozzanak az Ön listájához

Adja felugró űrlapokat online áruházához, hogy már a helyszínen növelje listáját. Trigger optimalizált űrlapok, amelyek arra késztetik a látogatókat, hogy csatlakozzanak az e-mail listájához az exkluzív ajánlatok és frissítések érdekében. Így gyakrabban térnek vissza és vásárolnak.

Ha integrálja áruházát a GetResponse alkalmazással, az új ügyfelek automatikusan hozzáadódnak a listájához - így könnyedén követheti őket, beszélgetést kezdeményezhet és új ajánlatokat küldhet. Időről időre.

Példa e-kereskedelmi webhely és feliratkozási űrlap

Tegye a vásárlást egyszerűbbé

Használja ki a PayPal erejét üzeneteiben és nyitóoldalain elhelyezett „vásárlás most” gomb révén. Élvezze az azonnali értékesítést, azáltal, hogy a látogatók könnyedén vásárolhatnak.

Nézze meg, milyen egyszerű ez

PayPal és fizetési szolgáltatók logói

Kövesse nyomon és jelentse sikereit

A kapcsolatok nyomon követése az üzenetekkel való kölcsönhatás révén - a feliratkozás teljes élettartama alatt. Megtekintheti a megnyitásokat, a kattintásokat, a közösségi megosztásokat és leiratkozásokat. Mindez egy intuitív analitikai vezérlőpultról.

e-mail statisztikai jelentések
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
Az összes funkció böngészése