Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)

99%-os e-mail kézbesíthetőség.1

E-mailjei a GetResponse-nál jó kezekben vannak.

1 A pontozást a Return Path, egy független külső cég végzi.

Az engedély kulcsfontosságú

Erősen támogatjuk az engedély alapú e-mail marketinget, mert a "spam-mentes övezet" kulcsfontosságú összetevője a legjobb e-mail kézbesíthetőség elérésének. Ez az, amiért több mint anti-spam politikát hoztunk létre; mi egy anti-spam kultúrát hoztunk létre.

A visszaélések elleni osztályunk figyeli a fiókokat és megteszi a szükséges intézkedéseket az egyes veszélyes anyagok esetében. Ezek az intézkedések figyelmeztetések küldésével kezdődnek, és szükség esetén akár a fiók bezárásával végződnek. De a legfontosabb tevékenységünk az oktatás. Blogunkon, hírlevelekben és ingyenes útmutatókban terjesztjük a marketing ismereteket, az e-mail etikát és a legjobb gyakorlatot.

Visszacsatolási hurkok és fehérlisták

Célunk, hogy biztos legyen abban, e-mailjei eljutnak ügyfelei postaládájába. Ezért mi automatikusan eltávolítjuk azon feliratkozókat, akik Önt levélszemét-küldőnek jelölik, így megvédjük az Ön jó hírét, és biztosítjuk a jövőbeni kézbesítéseket.

A GetResponse 1998 óta részt vesz visszacsatolási hurkokban, hogy szoros kapcsolatokat ápolhasson minden nagy internetes szolgáltatóval (ISP), többek között:

AoL, Outlook, Yahoo, Synacor, Fastmail, Time Warner Cable, SilverSky, Comcast, Bluetie, Cox, Rackspace, Tucows, Mail.ru, Yandex, Terra.com.br, Zoho, Seznam.

Aol.Time Warner CableYandexSilverSkyFastMailterra
Outlook.comZOHOSezam.czrackspacesynacor
tucowsYahoo!mail.ruCOXComcast

Ennek eredményeként a GetResponse rajta van az összes jelentős internet szolgáltató fehérlistáján, és e-mailjeink kézbesítése elsőbbséget élvez.

Automatikus listakarbantartás

A leiratkozási kérelmeket és visszapattanásokat azonnal feldolgozzuk, hogy az Ön e-mail marketing listája kézbesítési problémáktól mentes maradjon. Ez javítja az Ön hírnevét, mint feladó, biztosítja a CAN-SPAM megfelelést, és növeli a postaládába érkezési arányokat. Automatikusan hozzáadjuk a lista-leiratkozási fejléceket, hogy együttműködjön a jelentősebb e-mail szolgáltatók, mint a Gmail beépített leiratkozási funkcióival.

Világszínvonalú e-mail küldés

Célunk, hogy a lehető legjobb e-mail kézbesíthetőséget biztosítsunk. És mivel a kézbesíthetőség egy mozgó célpont, összefogtunk az iparág vezetővel, mint a Return Path, a Litmus, a Port 25, a SpamHaus és SpamAssasin, hogy létrehozzuk a legjobb e-mail küldési technológiát.

Iparági proaktivitás

A GetResponse megbecsült tagja minden fontosabb e-mail-ágazati szervezetnek, többek között az alább felsoroltaknak. Aktívan részt veszünk e-mailre vonatkozó legjobb gyakorlatok és szabványok kialakításában, hogy a felhasználók jobb kézbesítési arányokat élvezhessenek. A Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG) az egyik legnagyobb globális szervezet, mely az üzenetküldési visszaélések minden formája ellen küzd. A MAAWG harcol a spam-ek, az adathalászat, a Denial of Service (DoS) támadások, mobil spam-ek és más e-mail visszaélésekkel szemben. A szervezet globális tagsággal rendelkezik, több mint 1 milliárd postafiók tartozik hozzá.Az e-mail Experience Council (EEC) egy globális szakmai szervezet, amely támogatja az e-mail marketinget, hangsúlyozva a beruházás megtérülését (ROI-t).Az Online Trust Alliance (OTA) egy iparági csoport, amelyet világszerte több mint 100 szervezet támogat. Elősegíti az innovációt, amely védi az internet-felhasználókat és javítja az online bizalmat.Az e-mail Sender and Provider Coalition (ESPC) egy olyan csoport, amelyben az iparági vezetők együtt dolgoznak, hogy megoldást találjanak a spam és kézbesíthetőségi problémákra jogi képviselet, technológiai fejlesztési és ipari szabványok útján.A SuretyMail egy széles körben használt akkreditációs szolgáltatás az e-mail küldők részére az Institute for Social Internet Public Policy (ISIP) által biztosítva. Nemzetközi e-mail iparági konferenciákat valamint kézbesíthetőségi csúcstalálkozókat szervez és támogat.

Hitelesítés

E-mailjeinek téves megítélése és spam-szűrők általi blokkolásának megelőzése érdekében hitelesítéseket alkalmazunk. A GetResponse platform támogatja a Sender Policy Framework-öt (SPF), az üzeneteket DomainKeys Identified Mail (DKIM) aláírással látja el.A Sender Policy Framework rekord egyfajta Domain Name Service (DNS) rekord, amely azonosítja a levelezőkiszolgálókat, amelyek rendelkeznek e-mail küldési engedéllyel az Ön domainje nevében.A DomainKeys Identified Mail (DKIM) egy módszer a üzenet domainekkel és azok jó hírnevével asszociált feladók azonosítására. Azt értékeli ki, hogy az küldésre szánt üzenet megbízható-e vagy sem.

Kész arra, hogy az e-mail marketingjét a következő szintre emelje?

Az összes funkció böngészése