E-mail marketing

Megnyitott üzenetek, kattintott linkek, vásárlások

Az e-mail marketing eszközcsomagot arra tervezték, hogy Ön akkor küldhessen személyre szabott
ajánlatokat feliratkozóinak, amikor ők a legaktívabbak. Építsen fel egy hatékony
e-mail marketing stratégiát néhány egyszerű lépésben.

Készítsen ellenállhatatlan tartalmakat

Használja kreatív vénáját, tartsa a keze ügyében határtalan tervezési lehetőségeket. Használja a 'húzd és ejtsd' vagy a HTML kódszerkesztőt a remekmű létrehozásához. Szabja testre a több mint 500 kifogástalan, előre megtervezett sablonok egyikét, vagy hozzon létre egy teljesen új sablont.

Válasszon a rendelkezésre álló 5,000 engedélyezett Shutterstock kép közül üzenetei professzionális, vonzó megjelenésű befejezéséhez.

Thumbs

Tökéletesen megtervezett e-mailek - valamennyi eszközre. A szerkesztőbe épített mobil-előnézet segítségével, a folyamat minden lépését szemmel tarthatja. A mobileszközökre előkészített sablonokkal és az alkalmazáson belüli tervezés-felügyelet révén, biztos lehet abban, hogy mindig tökéletesen formázott e-maileket fog küldeni.

Newsletter Creator

Legyen egyénre szabott

Az általános megszólítás nem fog működni. Szólítsa meg feliratkozóit név szerint, és üzenete tartalmazza azok legfontosabb előfizetői adatait. Használjon dinamikus tartalmat, hogy biztosan csak a legfontosabb, tökéletesen személyre szabott e-maileket küldje célközönségének.

Contact Details

Automatizáljon autoresponderekkel

Tegye marketing kommunikációját robotpilóta üzemmódba. Indítson értelmes és maradandó beszélgetéseket feliratkozóival, az első pillanattól kezdve.

E-tanfolyamok, oktatási ciklusok, heti vagy napi tippek, és még több minden - egy 'húzd és ejtsd' szervezőben irányítva.

Calendar

Szegmentálja és célozza meg feliratkozói listáit

Kapcsolatokat kiépíteni és a feliratkozói elégedettséget azzal nem lehet fokozni, hogy sablonos e-mailekkel bombázzuk az egymástól különböző feliratkozókat.

Speciális szegmentáló eszközeinket használva a hasonló kapcsolatokból képezzen csoportokat és küldjön nekik pontosan célzott, releváns üzeneteket. Csoportosítsa kapcsolatait személyes adataik, földrajzi elhelyezkedésük, feliratkozásuk dátuma és forrása, elkötelezettségük stb. alapján.

Subscribers

Optimalizálja az üzenetek kézbesítését

Ne temessék be e-mailjeit feliratkozójának egyéb leveleinek áradata. A Tökéletes időzítés révén biztosítson optimalizált kézbesítést. Az üzenetek éppen akkor érkeznek a feliratkozók postaládájába amikor ők a legaktívabbak, ezért valószínűleg megnyitják és foglalkoznak az Ön üzenetével.

Timing

Az e-mailek nem ismernek határokat! A maximális hatásfok érdekében használja az Időutazás funkciót, biztosítsa, hogy üzenetei az egész világon a feliratkozói időzónájában, a megadott időpontban érkezzenek meg.

Bármilyen kézbesítési trükköket is használ, nem fognak azok működni, ha az Ön e-mail marketing szoftvere nem rendelkezik megbízható, bevált, és jó hírű kézbesíthetőségi besorolással. A GetResponse valamennyi jelentős internetszolgáltató fehérlistáján szerepel, e-mailjei elsőbbséget és 99%-os kézbesíthetőséget élveznek.

99%-os kézbesíthetőség

Kövessen és optimalizáljon

Tartsa kezében e-mail marketing kampányait. Kövesse nyomon a megnyitásokat, kattintásokat, közösségi megosztásokat és a leiratkozásokat - mindezt egyetlen intuitív statisztikai irányítópultból.

Analytics
Listanövekedés: +25527

Szegmentálja feliratkozóit üzenetkezelésük alapján, majd tegye meg a megfelelő lépéseket.

A valós idejű aktivitás nyomon követés révén sasszemmel figyelje feliratkozóit a világon bárhol, ahogy megkapják, megnyitják, rákattintanak az Ön üzeneteire.

Map

Ön még nincs kész! Teszteljen, és teszteljen ismét! Alaposan fésülje át e-mail kampányait, az A/B teszteléssel optimalizálja azok minden elemét: a címsortól és a Feladó mezőtől az üzenet külalakjáig és tartalmáig. Kövesse feliratkozói lead-jeit és csak a legjobban teljesítő e-mailt küldje ki.

Newsletter
átkattintási ráta 8%
VS.
Newsletter
átkattintási ráta 12%

Győződjön meg róla a saját szemével

Nézze meg, hogy Leslie Samuel, profi blogger és vállalkozó, hogy használja a GetResponse-t hatalmas e-mail marketingekhez.

A különböző iparágakban a marketingesek 18%-a jelentette ki, hogy az e-mail marketing kiváló befektetési megtérülést jelent, így egyértelmű vezető a legmagasabb megtérülés elérésében.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?