99%-os e-mail kézbesíthetőség.1

E-mailjei a GetResponse-nál jó kezekben vannak.

1 A pontozást a Return Path, egy független külső cég végzi.

Az engedély kulcsfontosságú

Erősen támogatjuk az engedély alapú e-mail marketinget, mert a "spam-mentes övezet" kulcsfontosságú összetevője a legjobb e-mail kézbesíthetőség elérésének. Ez az, amiért több mint anti-spam politikát hoztunk létre; mi egy anti-spam kultúrát hoztunk létre.

A visszaélések elleni osztályunk figyeli a fiókokat és megteszi a szükséges intézkedéseket az egyes veszélyes anyagok esetében. Ezek az intézkedések figyelmeztetések küldésével kezdődnek, és szükség esetén akár a fiók bezárásával végződnek. De a legfontosabb tevékenységünk az oktatás. Blogunkon, hírlevelekben és ingyenes útmutatókban terjesztjük a marketing ismereteket, az e-mail etikát és a legjobb gyakorlatot.

Visszacsatolási hurkok és fehérlisták

Célunk, hogy biztos legyen abban, e-mailjei eljutnak ügyfelei postaládájába. Ezért mi automatikusan eltávolítjuk azon feliratkozókat, akik Önt levélszemét-küldőnek jelölik, így megvédjük az Ön jó hírét, és biztosítjuk a jövőbeni kézbesítéseket.

A GetResponse 1998 óta részt vesz visszacsatolási hurkokban, hogy szoros kapcsolatokat ápolhasson minden nagy internetes szolgáltatóval (ISP), többek között:

AoL, Outlook, Yahoo, Synacor, Fastmail, Time Warner Cable, SilverSky, Comcast, Bluetie, Cox, Rackspace, Tucows, Mail.ru, Yandex, Terra.com.br, Zoho, Seznam.

Aol. Time Warner Cable Yandex SilverSky FastMail terra
Outlook.com ZOHO Sezam.cz rackspace synacor
tucows Yahoo! mail.ru COX Comcast

Automatikus listakarbantartás

A leiratkozási kérelmeket és visszapattanásokat azonnal feldolgozzuk, hogy az Ön e-mail marketing listája kézbesítési problémáktól mentes maradjon. Ez javítja az Ön hírnevét, mint feladó, biztosítja a CAN-SPAM megfelelést, és növeli a postaládába érkezési arányokat. Automatikusan hozzáadjuk a lista-leiratkozási fejléceket, hogy együttműködjön a jelentősebb e-mail szolgáltatók, mint a Gmail beépített leiratkozási funkcióival.

Világszínvonalú e-mail küldés

Célunk, hogy a lehető legjobb e-mail kézbesíthetőséget biztosítsunk. És mivel a kézbesíthetőség egy mozgó célpont, összefogtunk az iparág vezetővel, mint a Return Path, a Litmus, a Port 25, a SpamHaus és SpamAssasin, hogy létrehozzuk a legjobb e-mail küldési technológiát.

Iparági proaktivitás

A GetResponse megbecsült tagja minden fontosabb e-mail-ágazati szervezetnek, többek között az alább felsoroltaknak. Aktívan részt veszünk e-mailre vonatkozó legjobb gyakorlatok és szabványok kialakításában, hogy a felhasználók jobb kézbesítési arányokat élvezhessenek. A Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG) az egyik legnagyobb globális szervezet, mely az üzenetküldési visszaélések minden formája ellen küzd. A MAAWG harcol a spam-ek, az adathalászat, a Denial of Service (DoS) támadások, mobil spam-ek és más e-mail visszaélésekkel szemben. A szervezet globális tagsággal rendelkezik, több mint 1 milliárd postafiók tartozik hozzá.Az e-mail Experience Council (EEC) egy globális szakmai szervezet, amely támogatja az e-mail marketinget, hangsúlyozva a beruházás megtérülését (ROI-t).Az Online Trust Alliance (OTA) egy iparági csoport, amelyet világszerte több mint 100 szervezet támogat. Elősegíti az innovációt, amely védi az internet-felhasználókat és javítja az online bizalmat.Az e-mail Sender and Provider Coalition (ESPC) egy olyan csoport, amelyben az iparági vezetők együtt dolgoznak, hogy megoldást találjanak a spam és kézbesíthetőségi problémákra jogi képviselet, technológiai fejlesztési és ipari szabványok útján.

Hitelesítés

E-mailjeinek téves megítélése és spam-szűrők általi blokkolásának megelőzése érdekében hitelesítéseket alkalmazunk. A GetResponse platform támogatja a Sender Policy Framework-öt (SPF), az üzeneteket DomainKeys Identified Mail (DKIM) aláírással látja el.A Sender Policy Framework rekord egyfajta Domain Name Service (DNS) rekord, amely azonosítja a levelezőkiszolgálókat, amelyek rendelkeznek e-mail küldési engedéllyel az Ön domainje nevében.A DomainKeys Identified Mail (DKIM) egy módszer a üzenet domainekkel és azok jó hírnevével asszociált feladók azonosítására. Azt értékeli ki, hogy az küldésre szánt üzenet megbízható-e vagy sem.

A kettős jóváhagyás növeli az e-mail marketing statisztikáit, és jobb e-mail kézbesíthetőséget eredményez.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?