HTML e-mail készítése tetszés szerint

E-mail készítés és tervezés optimalizálása

Bontakoztassa ki zseniális kreatív tehetségét szép sablonokkal és korlátlan tervezési megoldásokkal.

„Húzd és ejtsd” szabadság

Tegyen bármely sablont egyedivé; állítson be minden fényképet és képet valódi minőségűre a legjobb WYSIWYG e-mail szerkesztővel és korlátlan beállításaival:

  • Okos képszerkesztés: méretezés, átméretezés, kivágás és még sok más a vázlaton belül. Tekintse meg a képszerkesztési lehetőségeket.
  • Készítési előzmények küldése e-mailben: tekintse meg a hírlevél előzményeit, és vonja vissza könnyen a módosításokat.
  • Alapvető blokkok könyvtár: gombok, szövegblokkok, képek és sok más tetszőleges helyre történő, gyors hozzáadása.
  • Szövegdarab-archívum: mentsen és használjon fel szövegdarabokat több e‑mailben.
/ / / / / /

Integrált spam-pontozás

Optimalizálja e-mail üzeneteinek "levélszemét-ellenállását", ellenőrizze a tartalmakat egy fejlett spam-ellenőrző, a SpamAssassin™ segítségével. Feleltesse meg e-mailjeit a legszigorúbb anti-spam feltételeknek annak érdekében, hogy megelőzze a spam-nek jelölést, növelje jó hírét az internet szolgáltatóknál és optimalizálja a kézbesíthetőséget.

A SpamAssassin ™ ellenőrzi az üzeneteket a gyakran frissített "spamszavak" listáival és a speciális spamszűrőkkel szemben, melyek a linkek típusát és mennyiségét, a képeket és kódokat a feladó mezőket, fejléceket, felelősségkizárásokat elemzik. Ezután a SpamAssassin™ tippeket ad azokról a területekről, amelyek javításokat igényelnek.

/

Teljes mértékben reszponzív e-mailek

E-mailjei készüléktől függetlenül tökéletesen néznek ki. A GetResponse az összes e-mailt automatikusan optimalizálja minden mobileszközre, plusz költségek nélkül. Készítsen előnézetet mobilalkotásáról valós időben az e-mail-készítőben lévő E-mail mobilos előnézete funkció segítségével.

Laptop Tablet Smartphone

Automatikus termékajánlások

Az e-kereskedelmi áruházából származó valós adatokkal, felkeltheti ügyfelei érdeklődését olyan termékek iránt, amelyekről tudja, hogy tetszeni fognak. Egyszerűen hozza vissza az ügyfeleket a boltba, csak húzza az ajánlásblokkot az üzenetekbe és válassza ki a promótálni kívánt termékkategóriákat.

Több, mint 500 sablon és 5000 engedélyezett kép

Válasszon a galériából, ahol profin megtervezett, szemnek tetsző e-mail-sablonokat talál. Használja fel a több mint 5,000 rendelkezésre álló fényképet, hogy felfedezze saját kreatív lehetőségeit, és magához vonzza, lenyűgözze és inspirálja címzettjeit.

Thumbs
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail

Készítsen egyéni dolgokat

Kezdje elölről alap sablonokkal és saját kódjával. Tekintse meg a fejlesztői dokumentációt, ha szeretne többet tudni.

/ /

Már vannak saját sablonjai? Importálja azokat ZIP-fájlból vagy URL-ből, vagy másolja és illessze be a kódot.

/

Üzenet testreszabása

A/B tesztelés

Az e-mailek könnyen tesztelhetők, elemezhetők és személyre szabhatók a csúcsteljesítményért. Próbáljon ki ötféle tárgy sort, e-mail tartalmat, feladó mezőt vagy kézbesítési időt.

Dinamikus tartalom és személyre szabás

Használja fel az ügyfeleiről szerzett tudást, hogy csak releváns, kiválóan személyre szabott és értékes tartalmakat küldjön. Jelenítsen meg különböző képeket, cselekvésre való felhívásokat és szövegeket az ügyfelek igényei és tevékenységei szerint.

Postaláda előnézet

Elküldés előtt győződjön meg arról, hogy az e‑mailek minden postaládában jól mutatnak‑e. Az e-mail érvényesítő eszköz előnézetet készít asztali, webes e-mail és mobilkészülékekre.

Mobil előnézetek

Tökéletesen megtervezett e-mailek minden készülékre. A szerkesztőn belüli mobil előnézet segítségével kövesse végig a tervezés minden lépését.

Közösségi média integrálása

Növelje a kampány hatását a közösségi média integrálásával. Ösztönözzön közösségi megosztásra, bővítse listáját, automatizálja a frissítéseket, és vonja be a közönséget videókkal a nagy hatást kiváltó közösségi média intergáláson keresztül.

Kattintások követése

Tartsa kézben a dolgokat e-mail marketing kampányai során. Kövesse az átkattintási rátát az értékes átkattintási ráta statisztikák segítségével.

Google Analytics követés

Adatrajongók egyesüljetek! Kösse össze a Google Analytics fiókját, és üzeneteinek teljesítménystatisztikája elérhetővé válik a Google Analytics irányítópulton.

Előfejlécek

Az előfejlécek az e-mailek alapvető részei. Húzza e-mailjeit könnyedén, hogy a címzettek nagyobb késztetést érezzenek megnyitásukra.

Tesztüzenetek

Cipőt csak próba után vásárol, tehát csak az üzenet tesztelése után kattintson a Küldés gombra. Küldjön tesztüzeneteket bármely feladó mezős e-mailre az Ön e-mail fiókjáról.

Mellékletek

Nem minden erőforrás esetében a legjobb, ha azt az internetről töltik le. Adjon hozzá akár 400 kB nagyságú fájlokat mellékletként az üzenetekhez.

Online E-mail Archiválás

Az Ön üzenetei műalkotások, amelyek megérdemlik a galériában való közzétételt! Az online e-mail archiválás segítségével az összes hírlevelet az interneten, egy helyen tarthatja.

A marketing szakemberek mindössze 17%-a használja ki az e-mail erősségeit és az életciklus során az érintkezési pontokat használja. Használja az E-mail készítőt az e-mailek az egész ügyfél útra történő megtervezéséhez.

Használja az E-mail készítőt hírlevelek tervezésére és küldésére - a legelterjedtebb típusú e-mail marketing kommunikációra. A marketingesek 58%-a így tesz.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?