Intuitív E-mail statisztikák

A világ legegyszerűbb, legokosabb, legfejlettebb e-mail elemzési eszköze.
Hogy Ön maximalizálja e-mailjeinek hatékonyságát. Hogy vállalkozását magasabb szintre emelje.

Valós idejű aktivitás nyomonkövetés

Nézzen megbízható és hatékony statisztikákat a megnyitásokról, kattintásokról és az elért célokról valós időben, és ahogy óráról órára változnak. Elemezze feliratkozói aktivitásmintázatait, és optimalizálja kampányai teljesítményét megbízható adatok alapján.

Valós idejű aktivitás nyomonkövetés

Mobil megtekintés
statisztikák

Tudja meg, hogy melyik e-mail klienst használják ügyfelei az e-mailek megtekintéséhez - a Yahoo-t, az iPhone-t, az Outlook-ot vagy a Gmail-t. Hasonlítsa össze az asztali klienseket a mobiltelefonnal. Tekintse meg az egyes e-mail kliensek és böngészők részleteit. Optimalizálja e-mailjeit, hogy megfeleljenek közönsége preferenciáinak.

Asztali
Desktop stats
Mobil
Mobile stats

E-mail Összehasonlítás

Hasonlítsa össze két üzenet eredményeit, és tudja meg, hogy melyik generált jobb eredményeket. Elemezze egyszerűen a megnyitásokat, a kattintásokat, a leiratkozásokat és a konverziókat, így tiszta képet fog kapni arról, hogy közönsége számára mi működik a legjobban, és miért.

Valós e-mail ROI

Tudja meg, hogyan jutnak át e-mail kampányai a honlapjára. Egyszerűen telepítsen egy követési kódot a honlapjára, és hagyja, hogy a GetResponse kövesse az Ön e-mail kampányán keresztül érkező eladások, feliratkozások, illetve látogatások számát.

Autoresponder statisztikák

Most Ön gyorsan összehasonlíthatja az összes autoresponder üzenet statisztikáit, melyek egy könnyen átlátható grafikonon jelennek meg. Azonosítsa gyorsan a gyenge pontokat és módosítsa az egyes üzeneteket a jobb teljesítmény és jobb eredmények érdekében.

Autoresponder statisztikák
Autoresponder statisztikák

Feliratkozó statisztikák

Melyik nézet működik a legjobban az Ön esetében - diagram vagy táblázat? Megvan mind a kettőt! Egyszerűen ellenőrizze a listaméretet. Ellenőrizze a feliratkozások és leiratkozások számát. Alaposan vizsgálja meg, hogy közönsége mely feliratkozási módot kedveli. Aztán csak figyelje, hogy növekszik a listája napról napra.

Subscriber stats
Listanövekedés

+25527

Átlag/nap

+25527

Közösségi megosztások statisztikái

Mérje e-mailjeinek hatását szerte a világhálón. Számolja a tweeteket, like-okat és kommenteket. Statisztikák a legfontosabb közösségi hálózatokról: A Facebook, Twitter, LinkedIn és a Pinterests segítségével eldöntheti, hogy melyik média a leghasznosabb az Ön számára.

Szegmentálás egyetlen kattintással

Egy kattintással kiválaszthatja a reagáló alcsoportokat és küldhet releváns tartalmat azoknak, akik megnyitják vagy rákattintanak üzenetére. Azok számára, akik nem nyitották meg az előző e-mail üzenetet, csavarjon egyet a címen és küldje el az üzenetet újra.

Szegmentálás egyetlen kattintással

Intelligens jelentések

Állítson be automatikus jelentéseket, melyek rendszeresen érkeznek e-mailben, pl. 3 nappal az üzenet közzététele után. Az interaktív grafikonok mindent elmondanak kampányáról, a megnyitásoktól és kattintásoktól kezdve a visszapattanásig és a leiratkozások okáig.

Intelligens jelentések

A/B tesztelés

Növelje e-mailes elköteleződéseit, és tudja meg, mi működik legjobban a kapcsolatainál. A robusztus A/B tesztelési funkciókkal tesztelje, elemezze és módosítsa e-mailjeit a csúcsteljesítmény elérése érdekében. Megvizsgálhatja az üzenet tartalmát, tárgysorát, a feladó mezőt, a napon belüli időt és a hét napjait. Hozzon létre akár 5 változatot ezekhez az A/B teszttípusokhoz, hogy megtalálja a legjobb stratégiát.

Newsletter
átkattintási ráta 8%
VS.
Newsletter
átkattintási ráta 12%

Globális nézet

Függetlenül attól, hogy vállalkozása milyen területen működik, fontos tudnia, hogy ügyfelei milyen tevékenységeket végeznek a világ különböző területein. Praktikus térképnézetünk segítségével pontosan azonosíthatja feliratkozóit az egész világon, pontosan nyomon követheti és meghatározhatja reagálási szokásaikat.

Nézze meg, miről is szól a dolog

Testimonial

A GetResponse tökéletes rendszerét használva Ön képes weboldala forgalmát nyomon követni. Az e-mail statisztikák igazán részletesek, így Ön különböző szempontok szerint követheti nyomon kampányát. Nincs online marketing kampányt futtató vállalkozás GetResponse nélkül.

Brenda Cleland, Findtruesuccess.com

Az iparágakban az átlagos megnyitási arány 27%. Optimalizálja megnyitási rátáját a tárgysorok és a előfejlécek tesztelésével.

A marketingesek mindössze 16,5%-a használ fejlett e-mail elemzést az e-mailben küldött tartalom megtérülésének mérésére.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?