Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)
A GetResponse Sp. z o.o.-nak szüksége van az e-mail címére a Szolgáltatás aktiválásának megkezdéséhez. További információ az Adatvédelmi szabályzatban.

Spam-ellenörző

Odateszi e-mailjeit, ahova valók: a bejövő postaládába és nem a levélszemét mappába. A SpamAssassin™ segítségével.

Tartsa fenn a legmagasabb ipari szabványokat.

Optimalizálja e-mail üzeneteinek "levélszemét-ellenállását", ellenőrizze a tartalmakat egy fejlett spam‑ellenőrző segítségével. Feleltesse meg e-mailjeit a legszigorúbb anti-spam feltételeknek annak érdekében, hogy megelőzze a spam-nek jelölést, növelje jó hírét az internet szolgáltatóknál és optimalizálja a kézbesíthetőséget.

Spam pontszám

SpamScore pontok: 0,70 megengedett maximális érték: 5,00 E-mailje valószínűleg NEM lesz kéretlen levélként azonosítva.

Legyen maximális védelme.

A SpamAssassin™ áttekinti az üzenetének tartalmát annak megállapítása érdekében, hogy tartalmaz-e bármit, ami alapján az internetszolgáltatók spam-nak sorolnák be, 0‑tól 5-ig rangsorolja a leveleket.

Ez nem csak a "spamszavak" folyamatosan frissített listáit szűri, hanem speciális spamszűrőket használva elemzi a formátumokat, a linkek számát és típusát, a képeket, a kódolást, a feladó mezőket, a fejléceket, a lemondásokat stb. Ezután a SpamAssassin™ tippeket ad azokról a területekről, amelyek javításokat igényelnek.

A SpamAssassin™ beépítésre került a GetResponse üzenetszerkesztőjébe, hogy hírlevél-készítési folyamatának része legyen - intuitív és lehetetlen kihagyni. Ez biztosítja, hogy üzenetei a legkeményebb anti-spam vizsgálatokon is átmenjenek.

Spam-szintmérő
Spam-ellenörző

Kapjon külső alkalmazás támogatást.

A SpamAssassin™ egy külső alkalmazás, mely motorját az Apache Software Foundation biztosítja.

A helyi és hálózati tesztek folyamatos ellenőrzése és a spamellenőrző-szakértők tapasztalata biztosítja a legmagasabb szintű védelmet.

Az Apache SpamAssassin az első számú nyílt forráskódú spam-ellenes platform, amely a rendszergazdáknak szűrőt biztosít az e-mailek osztályozásához, a levélszemét-ellenőrzéshez és a kéretlen e-mailek blokkolásához.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
Az összes funkció böngészése