Ingyenes próbaverzió indítása

Jelszó biztonsági tippek:

  • Legalább 6 karakter
  • hosszú, betűk és számok, kis-
  • és nagybetűk keveréke
  • legyen, tartalmazzon speciális (pl.: @) karaktereket is

Spam-ellenörző

Az összes funkció böngészése

Optimalizálja e-mail üzeneteinek "szemetes láda-ellenállását" és a tartsa magát az iparág legmagasabb szabványaihoz, szűrje tartalmait SpamAssassinTM-nel.

Feleltesse meg e-mailjeit a legszigorúbb anti-spam feltételeknek annak érdekében, hogy megelőzze a spam-nek jelölést, növelje jó hírét az internet szolgáltatóknál és optimalizálja a kézbesíthetőséget.

Legyen maximális védelme

SpamAssassinTM áttekinti az üzenetének tartalmát annak megállapítása érdekében, hogy tartalmaz-e bármit, ami alapján az internetszolgáltatók spam-nak sorolnák be, 0-tól 5-ig rangsorolja a leveleket.

Nem csak a folyamatosan frissített "spam szava" szerinti szűrést végez, de megvizsgálja a formázást, a linkek számát és típusát, a képeket, a kódolást, a feladó-mezőket, a fejléceket, nyilatkozatokat stb. Majd javaslatokat ad a javítandó területeket illetően.

A SpamAssassinTM beépítésre került a GetResponse üzenetszerkesztőjébe, hogy hírlevél-készítési folyamatának része legyen - intuitív és lehetetlen kihagyni. Ez biztosítja, hogy üzenetei a legkeményebb anti-spam vizsgálatokon is átmenjenek.

Külső alkalmazások támogatása

A SpamAssassinTM egy külső alkalmazás, mely motorját az Apache Software Foundation biztosítja. A helyi és hálózati tesztek folyamatos ellenőrzése és a spam-szakértők tapasztalata biztosítja a legmagasabb szintű védelmet.

Kezdje el az e-mail marketinget még ma!