Intuitív e-mail intelligencia

A világ legegyszerűbb, legokosabb, legfejlettebb e-mail elemzési eszköze.
Hogy Ön maximalizálja e-mailjeinek hatékonyságát. Hogy vállalkozását magasabb szintre emelje.

GetResponse e-mail statisztika
Időpont szerinti mérőszámok

Mérőszámok az idő függvényében

Tudja meg, hogy feliratkozói a nap mely órájában, a hét mely napján foglalkoznak az Ön e-mailjeivel. A következő kampányai során feliratkozóit napszak szerint csoportosíthatja és üzeneteit a leginkább fogékony időpontban küldheti el nekik.

Szegmentálás egyetlen kattintással

Szegmentálás egyetlen kattintással

Egy kattintással kiválaszthatja a reagáló alcsoportokat és küldhet releváns tartalmat azoknak, akik megnyitják vagy rákattintanak üzenetére. Azok számára, akik nem nyitották meg az előző e-mail üzenetet, csavarjon egyet a címen és küldje el az üzenetet újra.

E-mail Összehasonlítás

E-mail Összehasonlítás

Hasonlítsa össze két üzenet eredményeit, és tudja meg, hogy melyik generált jobb eredményeket. Elemezze egyszerűen a megnyitásokat, a kattintásokat, a leiratkozásokat és a konverziókat, így tiszta képet fog kapni arról, hogy közönsége számára mi működik a legjobban, és miért.

Valós e-mail ROI

Valós e-mail ROI

Tudja meg, hogyan jutnak át e-mail kampányai a honlapjára. Egyszerűen telepítsen egy követési kódot a honlapjára, és hagyja, hogy a GetResponse kövesse az Ön e-mail kampányán keresztül érkező eladások, feliratkozások, illetve látogatások számát.

Autoresponder statisztikák

Autoresponder statisztikák

Most Ön gyorsan összehasonlíthatja az összes autoresponder üzenet statisztikáit, melyek egy könnyen átlátható grafikonon jelennek meg. Azonosítsa gyorsan a gyenge pontokat és módosítsa az egyes üzeneteket a jobb teljesítmény és jobb eredmények érdekében.

Intelligens jelentések

Intelligens jelentések

Állítson be automatikus jelentéseket, melyek rendszeresen érkeznek e-mailben, pl. 3 nappal az üzenet közzététele után. Az interaktív grafikonok mindent elmondanak kampányáról, a megnyitásoktól és kattintásoktól kezdve a visszapattanásig és a leiratkozások okáig.

Közösségi megosztások statisztikái

Közösségi megosztások statisztikái

Mérje e-mailjeinek hatását szerte a világhálón. Számolja a tweeteket, like-okat és kommenteket. Statisztikák a legfontosabb közösségi hálózatokról: A Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterests és a Google+ segítségével eldöntheti, hogy melyik média a leghasznosabb az Ön számára.

E-mail ügyfél statisztikák

E-mail ügyfél statisztikák

Az új mutatók megmutatják, hogy a címzettek miként tekintik meg az e-mailjeit: Yahoo-ban, iPhone-on, Outlook-kal, vagy Gmail-en? Hasonlítsa össze az asztali és mobil klienseket, vagy tekintse meg az adott e-mail ügyfelek és böngészők adatait, majd optimalizálja az e-mailt közönsége legkedveltebb módja szerint, hogy elolvassák.

Imádom, hogy látható az aktuális személy, aki megnyitja, vagy nem az e-mailt, vagy rákattint az e-mailben található linkre. Ez az új verzió azt is lehetővé teszi számomra, hogy KÖNNYEN küldjek e-mailt azon csoportoknak, akik megnyitják vagy nem, az e-maileket stb. Nagy cucc!Josh
Online Vállalkozó

Legyen okos!

Ismerkedjen meg GetResponse e-mail intelligenciával, most!

Az összes funkció böngészése