Vállalati megoldások

A GetResponse átfogó, hatékony megoldást kínál méretezhető és személyre szabott formában, hogy a közepes és nagy cégek kihasználhassák a nagyobb üzleti lehetőségeket.

Vállalati megoldásainkat olyan szervezeteknek tervezték, amelyek hatásos kampányok végrehajtására összpontosítanak, amelyek növelik a hatékonyságot. A csomag olyan szabványos GetResponse funkciókat tartalmaz mint az Email Marketing, a Nyitóoldalak, a Forradalmi Űrlapok, és a Tökéletes időzítés. Valamint dedikált infrastruktúrát, teljes testreszabhatóságot és professzionális tanácsadást.

 • Dedikált IP-cím

  A vállalata egyedi IP-címmel rendelkezik az e-mail hírnevének védelme érdekében, és segít elérni a legjobb e-mail kézbesíthetőséget. Az egyéni DKIM és a dedikált infrastruktúra mellett ez lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a nagy adatbázisával.

 • Dedikált fiókkezelő

  Kirendelünk Önnek egy elkötelezett fiókkezelőt, aki proaktívan dolgozik Önnel az online marketing kampányok hatékonyságán és optimalizálásán, a jobb teljesítményért. Szakértői csapatunk mindig elérhető tanácsadás, konzultáció, és célzott támogatás céljából.

 • Onboarding & Képzés

  Az átmenet a GetResponse-ra sima és egyszerű. Csapatunk segít a fiókbeállítás minden lépésében, segít az IP-címekkel kapcsolatos problémákban és a zökkenőmentes szerver beállításban. Az online marketing minden részletét lefedő oktatási anyagokkal is rendelkezünk, a listakezeléstől az API integrációig.

 • Tanácsadás

  ROI szakértőink átvehetik a vezetést, hogy segítsenek Önnek a maximális konverzió elérésében. Marketing gyakorlatát szigorú ellenőrzésnek vetjük alá, azonosítjuk a szivárgást, és testre szabott megoldásokat kínálunk az elkötelezettség javítására és vásárlómegtartás növelésére.

 • 100%-os biztonság

  A szervereink megbízhatóak redundánsak és biztonságosak, hogy a kampányok csúcssebességgel kerüljenek kézbesítésre. Biztosítjuk, hogy domainje a megbízható küldők nyilvános listáján szerepeljen, az összes nagy internetes szolgáltatónál engedélyezve legyen, garantálva a levélszemét elleni panaszok minimális számát.

 • Kézbesíthetőség

  Büszkék vagyunk, hogy spam-mentes megoldást kínálunk, mellyel több mint 99%-os kézbesíthetőséget érünk el. Olyan piacvezetőkkel álltunk össze, mint ReturnPath, SpamHaus és SpamAssassin, hogy biztosítsuk a CAN-SPAM megfelelést és megvédjük ügyfeleink hírnevét.

Válasszon a számos professzionális szolgáltatás közül:

E-mail auditálás

Megvizsgáljuk és kezeljük a listák tisztaságát, a listaszegmentációt, és megosztjuk a legjobb gyakorlatot.

Tartalom fejlesztés

Szövegíróink kidolgozzák az üzenetet, megnyerő tartalmat hoznak létre, amely magasabb válaszrátát eredményez.

E-mail sablon tervezés

End-to-end tervezést és a sablonok személyre szabását kínáljuk, optimalizált HTML-lel, amellyel minden platformon helyesen jelenik meg a tervezés.

Egyéni integráció

Szoftverfejlesztőink együtt dolgoznak csapatával, hogy segítsenek az e-mail marketing belső rendszerhez történő integrálásában és automatizálásában, így hatékony munkafolyamatokat létrehozva.

Márkaváltás

A GetResponse lehetővé teszi, hogy domainje "tiszta lappal" induljon, és kizárja a GetResponse logóját üzeneteiből, így építve márkája hírnevét.

Ipari megoldások

A GetResponse-nál minden típusú iparág számára rendelkezünk marketing megoldásokkal. Legjobb gyakorlatunkat, eszközeinket és ötleteinket osztjuk meg Önnel, hogy személyre szabott marketing kampányokat hozhasson létre. Tudjon meg többet a GetResponse korlátlan lehetőségeiről az iparágában!
Tekintse meg az összes Ipari megoldásunkat ›

Fejlessze vállalkozását a kategóriájában legjobb marketing hatékonysággal és csúcsteljesítménnyel.

Az összes funkció böngészése