Konverziós csatorna

A tökéletes értékesítési és lead funnel gépezet

Használatra kész automatizált értékesítési funnel-generátor: hozza létre a nyitóoldalakat, automatizálja az e-maileket,
értékesítse a termékeit, szerezze vissza az elhagyott kosarakat és változtassa át ügyfeleit. Korábbi nevén Autofunnel.

Kitölti az üres helyeket, a nehezét megcsináljuk Ön helyett

Először generáljon forgalmat...

 • Facebook hirdetésekFacebook Marketing Partners

  Vásároljon célzott hirdetést a Facebookon, közvetlenül a GetResponse-ban és indítson kiváló minőségi forgalmat a nyitóoldalán.

 • Social Ads Creator

  Használja a vállalkozására szabott kész sablonokat, és perceken belül lenyűgöző animációkat készíthet - még akkor is, ha nem tervező. Mindezt egy alkalmazással a telefonjáról – extra költségek nélkül.

... és küldje el a fantasztikusan megjelenő
nyitóoldalaira

 • Nyitóoldalak

  Könnyen létrehozhat szép, nagy konverziójú oldalakat, amelyeket az Ön iparágához optimalizáltak, ahol az emberek feliratkozhatnak a listájára, és regisztrálhatnak a webinárokra.

... aztán változtassa látogatóit
feliratkozókká és leadekké...

 • Webűrlapok

  Beépülnek a nyitóoldalaiba, és automatikusan beállítódnak a kampányhoz - csak adja meg a szükséges mezőket.

 • Kilépés-szándékú felugró ablakok

  Szerezzen több konverziót a látogatók e-mail címeinek rögzítésével, akik el akarják hagyni az oldalt. Önnek csak személyre kell szabnia a tartalmat.

... tartsa velük a kapcsolatot és változtassa őket
lelkes rajongókká...

 • E-mail marketing

  Üdvözölje a kapcsolatait, miután feliratkoztak és továbbra is küldjön nekik vonzó, automatizált e-maileket, hogy készen álljanak a vásárlásra.

 • Webinárok

  Futtasson ingyenes vagy fizetett webinárokat a közönség számára - zökkenőmentesen integrálódnak az Ön oldalaihoz és e-mailjeihez, nincs szükség harmadik fél általi webinár szoftverre vagy böngésző pluginre.

... aztán vegye rá őket, hogy megvásárolják
a termékeit...

 • Konverzióközpontú értékesítési oldalak

  Szabja testre az értékesítési oldalait és a rendelési űrlap-sablonjait másodpercek alatt a termékek és szolgáltatások online értékesítéséhez.

 • Üzletek termékei számára

  Adja hozzá és kezelje digitális és fizikai termékeit a GetResponse-ban – és automatikusan illessze be őket az oldalaiba és az e-mailjeibe.

 • E-kereskedelmi integrációk

  Csatlakoztassa a bevásárlókosarat és importálja termékeit az Etsy, a Stripe, a Shopify, a BigCommerce, a Magento, a WooCommerce és a PrestaShop oldalakról.

... szerezze vissza őket, ha abbahagyták a rendelési folyamatot...

 • Elhagyott rendelési e-mailek

  Győzze meg az embereket tökéletesen időzített e-mailekkel, hogy fejezzék be a félbehagyott megrendeléseket az e-maileket még csak be sem kell állítania.

.. és végül, kapja meg a fizetséget!

 • Fizetési folyamatok

  Csatlakozzon a Square, Stripe-hoz, a PayPal-hoz, a BlueSnaphez, a PayU-hoz az alkalmazás elhagyása nélkül, és adja el termékeit és szolgáltatásait a GetResponse oldalain.

 • Egy kattintással értékesíthető oldalak

  Növelje bevételeit és népszerűsítse a korlátozott idejű ajánlatokat közvetlenül egy ügyfél vásárlását követően.

 • Automatikus rendelés visszaigazolás

  Küldje el a megrendelés megerősítő e-mailt néhány másodpercen belül – anélkül, hogy a kisujját megmozdítaná.

Indítson funneleket előre megtervezett forgatókönyvek segítségével

Válasszon a több mint 30 professzionálisan tervezett és konverziós optimalizált forgatókönyv közül amelyeket arra terveztek, hogy segítsék az értékesítést, a kapcsolati listák építését, ajánlatai megjelenését és a növekedés elősegítését.

A blogolási, coaching, konverziós optimalizálási és e-kereskedelmi iparágak szakértőinek marketing példánya - a forgatókönyvek tökéletesek a helyi vállalkozások, az e-kereskedelmi bolt tulajdonosok, az ebook írók, a coach-ok, a dizájnerek, a fotósok, a rendezvényszervezők számára. Tökéletesek az Ön számára.

Mindegyik forgatókönyv beállítja a funkciókat kiváló minőségű képek, tervek és professzionális értékesítési példányok – csak adjon hozzá néhány részletet az ajánlatairól, és már mehet is.

Az Konverziós csatorna segítségével elérheti üzleti
céljait – bármik is legyenek azok

Adja el a dolgokat értékesítési funnelekkel

Reklámozza, értékesítse és szállítsa termékeit online az egyszerű, hatékony értékesítési funnelekkel. Értékesítsen bármit - fizikai terméket, ebookot, online tanfolyamot - bármit. Közvetlenül küldjön forgalmat az értékesítési oldalára a gyors értékesítési csatornával, vagy ápolja a kapcsolatot új ügyfeleivel az automatizált e-mailek segítségével, mielőtt bemutatja ajánlatát a teljes értékesítési funnellel.

Találja meg az embereket a lead funnelek segítségével

Használjon szabványos csatlakozási csatornákat az új lead-eknek a céloldalán történő rögzítéséhez, és táplálja őket automatizált e-mailekkel. A még jobb eredmények elérése érdekében próbálja ki az indulásra kész lead-mágnes csatornákat. Ossza meg az értékes tartalmat e-mail címek cseréjével, és érjen el még 20% -kal magasabb konverziót.

Váltsa pénzre tudását a webinár funnelek segítségével

Építsen kapcsolatokat és alakítsa a szakértelmet árucikké az ingyenes vagy fizetett webinárokkal - anélkül, hogy extra díjat kellene fizetnie a webinár szolgáltatásért.

Keressen pénzt azzal, amit tud, hogy hogyan kell csinálni

A funnel gondoskodik a többiről.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?