Nyitóoldalak

Hozzon létre nagy konverziójú, mobil reszponzív nyitóoldalakat.
Keltse fel az érdeklődést, hozzon leadeket és bevétel vállalkozásának.

  • Sablon kiválasztása

  • Oldal testreszabása

  • Közzététel egyetlen kattintással

  • Tesztelés & optimalizálás

Teljesen mobil reszponzív sablonok

Válasszon a több száz, nagy minőségű, 100% reszponzív nyitóoldalsablon közül amit a magas konverzióért terveztek. Feliratkozási , értékesítési, promó vagy letöltési oldalak – válasszon az üzleti igényeinek megfelelően. Adjon hozzá valami személyeset és már kész is a nyitóoldala kevesebb mint 30 perc alatt!

Tökéletesítse megjelenését az 5,000 Shutterstock képpel. Használja a beépített képszerkesztőt tökéletes képek létrehozásához, néhány ecsetvonással.

Teljesen mobil reszponzív sablonok

Ragadja meg leadjei figyelmet, amikor a nyitóoldalon vannak

A magasabb konverziók érdekében használjon képeket, kináljon letölthető tartalmakat, jelenítse meg üzeneteit, amikor a látogatók görgetnek az oldalon, dobjon felugró ablakokat, amikor el akarják hagyni az oldalt, tegyen feliratkozó űrlapokat az oldal tetejére vagy aljára.

Ragadja meg leadjei figyelmet, amikor a nyitóoldalon vannak

Használjon beépített űrlapokat a leadek és az ügyféladatok rögzítéséhez - testreszabható beviteli címkékkel és egyedi mezőkkel, így elkezdheti a leadekkel való gondoskodást már a regisztráció pillanatában.

Mobil munkaterület

Elégedett az asztali nézettel? Váltson egyszerűen a mobil munkaterületre az oldala beállításához és optimalizálásához, hogy még jobb mobil konverziót érjen el.

Tekintse meg a mobil nyitóoldalakat a látogatók szemével. Váltson az asztali és a mobil előnézet között, hogy meggyőződjön arról, hogy a dizájn megfelelő.

Mobil munkaterület

A visszaszámlálóval több konverziót szerezhet

Növelni szeretné konverziós arányát? Használja a visszaszámlálót, hogy megsürgesse ügyfeleit, és ösztönözze őket, hogy lépéseket tegyenek. Adja hozzá az értékesítési ajánlatokhoz, a webinár meghívókhoz, a termékbemutatókhoz vagy eseményregisztrációs oldalakhoz.

A visszaszámlálóval több konverziót szerezhet

'Húzd és ejtsd' szerkesztő

Nem szükséges műszaki érzék. Csak 'húzza és ejtse be', kezdje el a tervezést, ennyi az egész. Mozgasson, méretezzen át, vágjon, csoportosítson és formálja át nyitóoldala bármely elemét.

Egyszerűen módosítsa a dizájnt mobilkészülékekre a mobil oldalkészítővel.

'Húzd és ejtsd' szerkesztő

Rugalmas közzétételi opciók

Használja a GetResponse aldomaineket ingyen vagy válasszon bármely más domaint a GetResponse nyitóoldal közzétételéhez.

Az SSL tanúsítvány használatával védje meg a GetResponse nyitóoldalához csatlakoztatott domaint.

Rugalmas közzétételi opciók

A/B tesztelés és statisztika

Kövesse nyomon az oldalmegtekintéseket azonnal, és javítsa az A/B teszteléssel a legjobban teljesítő webdizájn megtalálásához. Használja a SEO eszközöket a megfelelő közönség eléréséhez ebben a zsúfolt digitális világban.

A/B tesztelés és statisztika

Integrálva a kedvenc
platformjaival

Csatlakoztasson bármely népszerű statisztikai és remarketing platformot a nyitóoldalán; kövesse nyomon és optimalizálja a legmagasabb teljesítményért.

Facebook
Google Analytics
YouTube
PayPal
Wordpress
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrálva a kedvenc<br> platformjaival

Feliratkozók, akik ügyfelek lettek

Folytassa a társalgást a GetResponse all-in-one online marketing szoftverével. Hozzon létre leadeket a nyitóoldalaival. Használja az e-mail marketinget a feliratkozók elkötelezésére a feliratkozás pillanatától kezdve. Tartson webinárokat az oktatás miatt és változtassa őket minőségi leadekké. Automatizálja a marketinget, hogy a minőségi leadeket lojális ügyfelekké változtassa.

Használja a nyitóoldalakat a nyitóoldal néhány verziójának létrehozásához és a konverzió teszteléséhez. Az iparágakban a nyitóoldalak átlagos konverziója 7,11%.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?