Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)
A GetResponse Sp. z o.o.-nak szüksége van az e-mail címére a Szolgáltatás aktiválásának megkezdéséhez. További információ az Adatvédelmi szabályzatban.

Nyitóoldalak

Hozzon létre nagy konverziójú, mobil reszponzív nyitóoldalakat.
Keltse fel az érdeklődést, hozzon leadeket és bevétel vállalkozásának.

  • Sablon kiválasztása

  • Oldal testreszabása

  • Közzététel egyetlen kattintással

  • Tesztelés & optimalizálás

Teljesen mobil reszponzív sablonok

Válasszon a több száz, nagy minőségű, 100% reszponzív nyitóoldalsablon közül amit a magas konverzióért terveztek. Feliratkozási, értékesítési, promó vagy letöltési oldalak – válasszon az üzleti igényeinek megfelelően. Adjon hozzá valami személyeset és már kész is a nyitóoldala kevesebb mint 30 perc alatt!

A tökéletes kinézetet egészítse ki a több mint 1000 ingyenes iStock képpel. Használja a beépített képszerkesztőt tökéletes képek létrehozásához, néhány ecsetvonással.

Teljesen mobil reszponzív sablonok

Grab your leads attention right when they are on your landing page

Use images, offer downloadable content, show your message once you visitors scroll, trigger a popup right before they exit your page, or place a sticky sign up form to the bottom or top edge of your page to ensure higher conversions.

Grab your leads attention right when they are on your landing page

Use built-in forms to capture leads and customer data - with customizable input labels, and custom fields, so you can start nurturing your leads the moment they sign up.

Mobil munkaterület

Elégedett az asztali nézettel? Váltson egyszerűen a mobil munkaterületre az oldala beállításához és optimalizálásához, hogy még jobb mobil konverziót érjen el.

Tekintse meg a mobil nyitóoldalakat a látogatók szemével. Váltson az asztali és a mobil előnézet között, hogy meggyőződjön arról, hogy a dizájn megfelelő.

Mobil munkaterület

'Húzd és ejtsd' szerkesztő

Nem szükséges műszaki érzék. Csak 'húzza és ejtse be', kezdje el a tervezést, ennyi az egész. Mozgasson, méretezzen át, vágjon, csoportosítson és formálja át nyitóoldala bármely elemét.

Egyszerűen módosítsa a dizájnt mobilkészülékekre a mobil oldalkészítővel.

'Húzd és ejtsd' szerkesztő

Rugalmas közzétételi opciók

Használja a GetResponse aldomaineket ingyen vagy válasszon bármely más domaint a GetResponse nyitóoldal közzétételéhez.

Rugalmas közzétételi opciók

A/B tesztelés és statisztika

Kövesse nyomon az oldalmegtekintéseket azonnal, és javítsa az A/B teszteléssel a legjobban teljesítő webdizájn megtalálásához. Használja a SEO eszközöket a megfelelő közönség eléréséhez ebben a zsúfolt digitális világban.

A/B tesztelés és statisztika

Integrálva a kedvenc
platformjaival

Csatlakoztasson bármely népszerű statisztikai és remarketing platformot a nyitóoldalán; kövesse nyomon és optimalizálja a legmagasabb teljesítményért.

Facebook
Google Analytics
Kissmetrics
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrálva a kedvenc<br> platformjaival

Jobb átláthatóság és konverziók

  • Tegye értékesítési céloldalait még vonzóbbá a beágyazott videókkal. Egyszerűen adjon hozzá videókat a YouTube-ról, a Vimeóról, a Wistiáról és a Vidyardról.

  • Ösztönözze az azonnali vásárlási döntéseket a 'PayPal vásárlás most' gomb hozzáadásával és élvezze a növekvő értékesítést és rendeléseket.

Feliratkozók, akik ügyfelek lettek

Folytassa a társalgást a GetResponse all-in-one online marketing szoftverével. Hozzon létre leadeket a nyitóoldalaival. Használja az e-mail marketinget a feliratkozók elkötelezésére a feliratkozás pillanatától kezdve. Tartson webinárokat az oktatás miatt és változtassa őket minőségi leadekké. Automatizálja a marketinget, hogy a minőségi leadeket lojális ügyfelekké változtassa.

Használja a nyitóoldalakat a nyitóoldal néhány verziójának létrehozásához és a konverzió teszteléséhez. Az iparágakban a nyitóoldalak átlagos konverziója 7,11%.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
Az összes funkció böngészése