Nyitóoldalak

Lenyűgöző oldalak csupán néhány kattintással

Készítsen oldalakat, amelyek még több üzleti tevékenységgé alakítják a forgalmat és a lead-eket -
még akkor is, ha a webdesign nem igazán az Ön dolga

Regisztráljon ingyen

Átalakítsa oldalát jövedelmező online üzletté

Szervezetünk számára a döntő érv a tervezés rugalmassága volt, amely lehetővé teszi művészi csapatunk számára, hogy dinamikusan módosítsa a sablont a regionális oktatás, kultúra, kommunikáció és a tudomány esettanulmányainak legjobb átadása érdekében.
Akané Nozaki
Tájékoztatási tisztviselő,
UNESCO Bangkok

Váltsa valóra ötletét, és kövesse nyomon annak teljesítményét

Fedezze fel a készenléti, mobilra reagáló sablonokat, amelyeket magas konverziókhoz terveztek. Válassza ki az üzleti igényeinek megfelelőt. Használja a beépített képszerkesztőnket, és tegye teljessé oldalának megjelenését lenyűgöző képekkel a Shutterstock-ból, és vonzó gifekkel a Giphy-ből.

Használja kreatívan a drag-and-drop szerkesztőt, és perceken belül felépítheti oldalát. Mozgathatja, átméretezheti, kivághatja, csoportosíthatja, színezheti és átalakíthatja a nyitóoldal bármely elemét.

Elégedett az asztali kialakítással? Váltson a mobil nézet munkaterületre, hogy finomítsa és optimalizálja a nyitóoldalt a mobil konverziókhoz.

Könnyen hozzáférhet a nyitóoldal teljesítményével kapcsolatos összes adathoz. Futtassa az AB teszteket, hogy megtalálja a legjobb kialakítást vagy tartalmat.

Kövesse nyomon a kattintásokat és a konverziókat, és nyerjen értékes betekintést a látogatókba.

A nyitóoldal átlagos konverziója 5,86%.

Használja a nyitóoldal-készítőt, készítsen több változatot az oldalára, és válassza ki a nyertes kialakítást!

Ragadjon meg minden lehetőséget, hogy felhívja a látogatók figyelmét

Használjon képeket, kínáljon letölthető tartalmat vagy jelenítsen meg regisztrációs űrlapot, ha egy látogató végiggörget rajta. Használja ki az elérhető lead-generáló eszközök előnyeit a nagyobb konverziók biztosítása érdekében.

Kösse össze a pontokat Konverziós csatorna

Hirdesse ajánlatait és generáljon lead-eket előre beépített marketingcsatornákkal.

A nyitóoldal sokkal több lehet egyetlen, egyszerű tevékenységek kiváltására tervezett oldalnál. A GetResponse Konverziós csatorna segítségével az oldalt teljes mértékben működőképes online áruházzá változtathatja.

Adja hozzá és kezelje termékeit és szolgáltatásait a GetResponse alkalmazásban, vagy automatikusan importálja azokat az Etsy, Stripe, Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce és PrestaShop webhelyekről.

A Facebook és Instagram hirdetések segítségével irányítson minőségi forgalmat a nyitóoldalaira.

Szabja testre eladási oldalát és a megrendelőlapot az online értékesítés megkezdéséhez. Növelje bevételét korlátozott időtartamú ajánlatokkal az egy kattintással javítható eladási oldalaink segítségével.

Tegye közzé oldalát, és integrálja azt kedvenc eszközeivel

Ossza meg oldalát a világgal az egyik ingyenes domainünk használatával. Vagy használja az egyéni domainjét, ha már rendelkezik ilyennel.

Ez ingyenes, korlátlan és SSL-biztonsággal ellátott.

Használjon SEO eszközöket annak biztosításához, hogy oldala megjelenjen a releváns keresési eredmények között. Adjon hozzá egy kulcsszóra optimalizált oldalcímet és metaleírást, és gyűjtsön értékes adatokat fejlett elemzési integrációkkal.

Kövesse nyomon a látogatók adatait a Facebook Pixel vagy a Google Tag Manager segítségével, és indítson erősen célzott remarketing kampányokat.

Egy e-kereskedelmi vállalkozást vezet? Csatlakoztassa áruházát a GetResponse-hoz, és minden eszközét csatlakoztassa egy sokoldalú marketing géphez.

Fedezzen fel még több integrációt ›
Regisztráljon ingyen
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?