Speciális keresés
és szegmentálás

A maximális relevancia érdekében szegmentálja kapcsolatait hasonló csoportokba és célozza meg őket e-mail kampányokkal.

Használjon speciális keresési eszközöket a névjegyek alcsoportokba és szegmensekbe történő rendezéséhez. Ezután küldjön olyan személyre szabott e-maileket, amelyeket azok szívesen nyitnak meg - és növelje az elkötelezettséget és a konverziókat.

Legyen igazi
szegmentációs profi.

Még ha csak most ismerkedik a szegmentációval, a GetResponse akkor is lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén hozzon létre csoportokat a feltételek számtalan kombinációja alapján, mint például:

  • a feliratkozók személyes adatai,
  • földrajzi helyzet,
  • feliratkozás ideje és módja,
  • utolsó üzenet dátuma,
  • feliratkozói elkötelezettség (megnyitások és kattintások),
  • autoresponder szekvencia teljessége.
Search Contacts

Egy vagy több feltétel keveréke alapján csoportokat különíthet el, hogy minden egyes feliratkozói csoportot egyéni ajánlattal érhessen el. A felhasználható forgatókönyvek száma korlátlan.

Tekintse át és keressen könnyedén a kapcsolatai között.

Használjon egy egyszerű képernyőt, hogy elkülönítsen bizonyos feliratkozókat, majd tekintse meg és módosítsa adataikat.

A speciális keresési panel segítségével jól fókuszált kapcsolati csoportokat hozhat létre, megszólíthatja azokat célzott és megnyerő ajánlatokkal, amelyek az igényeikhez és profiljukhoz vannak igazítva.

Böngésszen a keresési kritériumok között, amelyek elérhetőek a 'Kapcsolatok keresése' panelnél.

Amint finomítja a keresését, egyből láthatja az összes eredményt a számlálón. Ha elégedett a szegmensével, a folytatáshoz válassza a 'Kapcsolatok mutatása' menüpontot és alkalmazzon további műveleteket a kapcsolatokra abban a keresésben, amit definiált.

Newsletter

Kezelje a kapcsolatokat
egy helyen.

A Kapcsolatok keresése panelen keresztül az alábbiakat
teheti meg:

  • Másolja vagy mozgassa a kapcsolatokat egyik listáról a másikra.
  • Adjon hozzá egy egyéni mezőt a szegmensekben lévő kapcsolatokhoz.
  • Exportálja a keresési eredmények a népszerű fájlformátumokba.
  • küldjön e-mailt a kiválasztott keresési címzettekhez.

Tekintse meg a feliratkozók adatait egy pillantás alatt: autoresponder szekvencia nap, feliratkozás forrása, feliratkozó állapota és feliratkozó típusa. Böngésszen azok között a kapcsolatokat között, akik leiratkoztak, feketelistán voltak, eltávolításra kerültek, nem kerültek megerősítésre vagy nem kapták meg az üzeneteket. Vagy válassza ki csak az érvényes feliratkozókat - mindezt egy kattintással.

A marketingesek 29%-a használ alapvető szegmentálást a listakezelés formájaként. 2-5 kritériumot használnak a célzott küldéshez, pl. demográfiai adatok, (B2C) érdeklődési kör, iparág, vagy (B2B) szerep.

Az e-mail lista szegmentálása kulcsfontosságú a megfelelő, személyre szabott tartalomnak a megfelelő címzetthez való eljuttatásához. Azonban az e-mail marketingesek 50,4%-a egyáltalán nem szegmentálja e-mail listáit.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?