Az egyéni mezők újra feltalálva

Feliratkozói információk teljes kontroll alatt

Szerezzen automatikusan ellenőrzött adatokat a közönségéről. Aztán hozza létre a feliratkozók továbbfejlesztett profilját: demográfiai adatok, földrajzi hely, szokások, preferenciák és személyes információk. Tárolja az adatokat a fiókjában, és használja azokat a maximális személyre szabás és a borotvaéles e-mail-alapú célcsoportkezelés érdekében.

Tudjon meg többet feliratkozóiról

Joanna Smith

joanna.s@email.com

Egyéni mezők:

Nem:
Életkor:
35
Város:
Seattle
Születésnap:
24.06

Tudjon meg többet feliratkozóiról

A részletek és preferenciák lekérdezése most könnyebb, mint valaha. Adjon egyéni mezőket a webűrlapjaihoz és felméréseihez. Ezután elemezze közönséget speciális keresési feltételeket létrehozva, vagy tekintse át egyéni feliratkozóit és azok teljes profilját.

Váljon PROFIVÁ az e-mail személyre szabásban

Az egyéni mezők egyesítik a címkéket amely csúcstechnológiának hangzik, pedig csak egy kis része az egésznek. Hatalmas eredményeket hozhatnak létre azzal, hogy személyes hangvételt fűznek a tárgysorhoz, és az e-mail másolathoz, amely az mutatja közönségének, hogy Ön egyénként gondol rájuk.

Célzottan az eredményekért
  • Földrajzi hely
  • A város
  • Seattle
  • Egyéni mező
  • Nem:

Célzottan az eredményekért

Minél több egyéni mezők gyűjt össze, annál pontosabb lehet a célzás. Szegmentálja közönségét életkor, nem, helyszín, vagy egyéb kritériumok alapján. Testreszabhatja a tartalmat, hogy az megfeleljen közönsége érdeklődési körének és igényeinek. Aztán figyelje, hogy növekszik az elkötelezettség.

Az egyéni mező több, mint csupán egy keresztnév.

Az egyéni mező több, mint csupán egy keresztnév.

Az előre meghatározott egyéni mező típusokkal és formátumokkalbármit kérdezhet a feliratkozóitól, és a válaszokat egy takaros, kényelmes adatbázisban tárolhatja. És az automatikus adatérvényesítéssel működő, előre meghatározott egyéni mezőknek köszönhetően a feliratkozói profilok a feljegyzéseket egy megfelelő, használatra kész formában tartalmazzák.

Használja a GetResponse előre meghatározott egyéni mezőinek széles választékát, hogy időt nyerjen és egyesítse az adatokat. Vagy hozzon létre az elérhető típusokon és formátumokon alapuló egyéni mezőket.

Speciális egyéni mezők használatával további információt kaphat feliratkozóiról. A marketingesek 14%-a használja a szegmentálást, valamint automatizált szabályalapú személyre szabást a különböző közönségek számára.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?