Kapcsolatok importálása

Gyarapítsa feliratkozói listáját
egyszerű opt-in importálásokkal.

Építse e-mail listáját több száz címmel, automatikusan, egy pillanat alatt. Egyetlen kattintással, közel 20 forrásból importálhat kapcsolatokat e-mail kampányába.

Gyarapítsa feliratkozói listáját <br>egyszerű opt-in importálásokkal.

Feltöltés a számítógépről.

Ha van egy levelezési listája a számítógépén, vagy ha éppen most exportálta feliratkozói adatbázisát egy másik szolgáltatótól vagy szoftverből, akkor az összes kapcsolatot importálhatja közvetlenül a GetResponse kampányába.

Feltöltés a számítógépről.

Adja hozzá manuálisan.

Egyszerűen adja hozzá az e-mail kapcsolatokat egyesével vagy menet közben. Ahogy ráakad néhány e-mail címre, szeretné hozzáadni őket a listához, és még nincsenek meg egy fájlban, így adja hozzá őket egy pillanat alatt a Kapcsolatok hozzáadása panelen keresztül.

Adja hozzá manuálisan.

Importálás más szolgáltatóktól.

A feliratkozók, ügyfelek és kapcsolatok adatbázisa számtalan módon kezelhető. A legfontosabb kapcsolatkezelési szolgáltatásokkal történő integráció lehetővé teszi a könnyű csatlakoztatást adatbázisait azokkal a szolgáltatásokkal a GetResponse kampányokhoz. Salesforce, Zendesk, Magento, és még több.

Importálás a fő integrációkból.

Adja hozzá az e-mail kapcsolatokat fiókjához más népszerű integrált szolgáltatóktól, mint PayPal, Google Checkout, Shopify, vagy Zoho.

Több, mint 100 teljes integráció elérhető.

Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?