Regisztráljon ingyen

Marketing automatizálás

Küldjön releváns e-maileket és tapasztalatokat - automatikusan

Képzelje el a kívánt vásárlói utazását, és élvezze azt a marketing automatizálás segítségével, amely az Ön igényeinek megfelelően növekszik.

REGISZTRÁLJON INGYEN

Egyszerű beállítás - tartós eredmények

GetResponse: Csodálatos e-mailes marketing automatizálás

A GetResponse rendkívül természetes és automatikus e-mail szerkesztőkezelővel rendelkezik, nagyszerű formátumokat kínál az üzenetek elkészítéséhez. Leginkább speciális üzenetek küldésére használjuk. Hasonlóképpen foglalkozhat kapcsolattartási adataival és az elképzelhető ügyfelekkel is. Számszerűsíthető növekedést állapítottunk meg webhelyünk forgalmában, az elkötelezettségben, és lerövidítettük az üzleti ciklusokat.

Philip Hudson, ötcsillagos G2 értékelés

Állítsa be a szabályokat, és szemléltesse automatikus ügyfélútját

A GetResponse Marketing Automation az e-mail listájában olyan névjegyeket keres, amelyek megfelelnek a több tucatnyi, ön által meghatározható feltételek egyikének, majd végrehajtja a kívánt műveleteket. A szűrőkön keresztül még nagyobb pontossággal kommunikálhat a közönséggel.

Érje el a megfelelő embereket
pontosan akkor, amikor ezt ők is akarják

A beépített e-mail marketing automatizálás és a fejlett szegmentálás funkciókkal személyes és tartós kapcsolatokat építhet ki ügyfeleivel.

Az ügyfelek tevékenységeinek nyomon követése és értékelése

A lead pontozás segítségével egyedi kapcsolati profilokat készíthet a viselkedés alapján.

Rendeljen hozzá pontokat minden művelethez, vagy vonjon le a tétlenségért, és ezeket a betekintéseket felhasználhatja személyre szabott automatizálási munkafolyamatok létrehozásához. Ezután automatikusan becsülje meg a kapcsolatok elkötelezettségét és értékét.

Nagyon elkötelezett ügyfelek

Küldjön személyre szabott és releváns e-maileket

A címkézés lehetővé teszi címkék hozzáadását a névjegyekhez. Korlátlan számú címkét rendelhet hozzá és távolíthat el minden általuk elvégzett vagy el nem végzett művelet alapján.

Keressen és szegmentáljon címkézett névjegyeket, és futtasson célzott, automatizált e-mailes marketing kampányokat, amelyek relevánsak egy adott csoport számára.

Címke
  • klubtag
  • nagy potenciál
  • új ügyfél
  • szeptemberi promo
  • raktár
  • előre kifizetett
  • szuper
  • aktív
Egyszerűsítette automatizálásainkat

A drag and drop felület megkönnyítette a meglehetősen összetett automatizálási fák létrehozását. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy valóban felmérjük az érdeklődést, mielőtt kampányunkat a közönségre irányítanánk. Mérhető növekedést tapasztaltunk a webhely forgalmában, az elkötelezettségben és az értékesítési ciklusok lerövidülésében.

Felipe Godoy, ötcsillagos G2 értékelés

Automatizálja eladásait és marketingjét
hatékony e-kereskedelmi eszközökkel

Helyezze üzembe fejlett e-kereskedelmi eszközeinket, és hozza ki a lehető legtöbbet a bejövő forgalomból. Használja az API-t, az eredeti e-kereskedelmi integrációkat vagy a JavaScript-kódot a webhelyén, és szerezzen követőket.

Alakítsa értékesítésekké a webhely forgalmát

Meglátogatott URL

Értse meg a kapcsolatai érdeklődését az általuk meglátogatott oldalak alapján, és hozzon létre célzott
e-mailes marketing automatizálási kampányokat.

Megvásárolt

Ismerje meg vásárlói vásárlási szokásait, és támogassa a kapcsolatot az igényeiknek megfelelő e-mailekkel. Kövesse nyomon a kulcsfontosságú oldalak meglátogatásait, és hozzon sok adattal alátámasztott, megalapozott döntéseket.

Az ügyfelek tevékenységeinek nyomon követése és értékelése

A webhely látogatóinak nyomon követése segítségével lépjen kapcsolatba azokkal, akik még nem fejezték be online vásárlásaikat az Ön üzletében.

Futtasson át egy sor elhagyott kosár e-mailt a marketing automatizálási munkafolyamaton, hogy azonnal kapcsolatba lépjen az elhagyókkal.

Kosár elhagyva

A termékek automatikus ajánlása

Győzze meg az ügyfeleket az újbóli vásárlásról azáltal, hogy olyan termékeket ajánl, amelyekről ön tudja, hogy kedvelni fogják őket. Mindent automatikusan megtehet, a boltból származó valós adatok és az ügyfelek vásárlási előzményei alapján.

Megvásárolt

Vegye ki a találgatást a marketing automatizálásból az Ön számára létrehozott munkafolyamat-sablonokkal

Használjon előre elkészített, nagy teljesítményű automatizálási sablonokat az ügyfelek üdvözléséhez, visszaszerzéséhez, újracélzásához és bevonásához. Technikailag tesztelt, marketing szempontból jóváhagyott, és több ezer vásárló szereti.

Ápolja az új feliratkozásokat

Üdvözölje és minősítse a lead-jeit csakis a legígéretesebb kilátásaira. Használjon pontszámokat, és küldjön egyedi ajánlatok a kapcsolatainak.

Várjon: 3 napot
Küldjön nyomon követési tartalmat

Zárjon le még több értékesítést

Adjon el több terméket, gyakrabban, kevesebb vitával. Használjon automatizált e-mail sorozatokat, hogy az emberek még inkább visszatérjenek az üzletébe.

Az első 20, aki rákattintott a:
“30% árengedmény promo” linkre

Az elkötelezettség elősegítése

Szeretné, hogy közönsége bekapcsolódjon? Indítson el online tanfolyamot, vagy szervezzen egy webináriumot, és támogassa lead-jeit. Egyszerre egy e-mail.

Ha a címke: SEO tartalom
Ha a címke: Okt érdeklődés

Magyarázat a marketing automatizálásához

Mi a marketing automatizálás? A marketing automatizálás olyan technológia, amely elősegíti a különböző marketing és kommunikációs tevékenységek automatizálását. Például automatikusan üdvözölheti és táplálhatja jövőbeli kilátásait személyre szabott e-mailekkel, vagy szegmentálhatja kapcsolatait az e-maileken és a céloldalakon végzett tevékenységeik alapján. A GetResponse marketing automatizálás nagy teljesítményű feltételek, szűrők és műveletek sorozatát kínálja. Ön egyesíti őket, és olyan munkafolyamatokat hoz létre, amelyek tükrözik az előfizető utazását vagy tapasztalatait. Egy munkafolyamat összeállításakor használhatja az előre elkészített sablonok egyikét, vagy a nulláról is felépíthet egy munkafolyamatot.
Mi a webhelylátogató követése? A webhely látogató nyomon követése lehetővé teszi lépések megtételét, ha valaki meglátogat egy Ön által választott oldalt. Önnek csak annyit kell tennie, hogy beír egy URL-t, amelyet nyomon kell követnünk. Például, ha az e-mail listáján valaki meglátogat egy adott termékoldalt, Ön elindíthat egy e-mailt, amely többet is elmond nekik a termékről. Ezen adatok segítségével megismerheti a látogatók szokásait, érdeklődési körét és preferenciáit. Használja ki ezt a közönség igényeihez szabott tartalom és ajánlatok leszállításához.
Mik az elhagyott kosár e-mailek? Az elhagyott kosár e-mailek egyszerűen utánkövető üzenetek azoknak az ügyfeleknek a számára, akik ugyan az online bevásárló kosárba helyeztek valamit, de mégis megrendelés nélkül távoztak az ön webhelyéről. Ön létrehozhat egy olyan munkafolyamatot, amely automatikusan elküldi ezeket az e-maileket, amelyek az online bevásárló kosár tartalmát is megjeleníthetik. Ez segít csökkenteni a hiányos megrendelések számát és növelni az eladásait.
Mik az automatizálási sablonok? Az automatizálási sablonok kész munkafolyamatok, amelyek segítenek Önnek elindítani egy adott marketing automatizálási célt vagy stratégiát. Csak saját üzeneteivel, listáival, nyomkövetési linkjeivel stb. kell testre szabnia őket. Ezen felül ezek inspirálhatják az Ön automatizálási stratégiáját és az előfizetői utazásokat is, különösen, ha Ön még csak most kezdett bele a marketing automatizálásába.

Készen áll a marketing automatizálási platformunk tesztelésére?

REGISZTRÁLJON INGYEN