Online marketing

Az internet egy zajos, zsúfolt piac. Ha Ön nem emelkedik ki, bevételei zsugorodnak és kapcsolati listája elsorvad. Növelje válaszarányát és előfizetői számát egy egyszerű, de hatékony eszközzel: a GetResponse
e-mail marketinggel.

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Nagyobb bevétel, kisebb erőfeszítéssel! Futtasson korlátlan autoresponder kampányokat egy már bizonyított e-mail marketing szolgáltatással, mialatt új bevételi forrást hoz létre.
  • Ragadja meg közönsége figyelmét internet marketing hírlevél-sablonokkal, több mint 1000 INGYENES iStock fotóval és az akár 1 GB-nyi kedvenc médiaanyagával.
  • A közösségi média integráció segítségével egy kattintással legyen ott, ahol nyüzsgés van. Online közönsége elérését fejlessze robbanásszerűen, használja az egyszerű közösségi megosztást!
  • A könnyen használható, egyedi webűrlapokkal és az INGYENES online felmérésekkel tudja meg, hogy mit gondol közönsége és építsen fel célprofilokat.
  • Nem biztos, hogy melyik tárgyat vagy hirdetést használja? A GetResponse-zal akár 5 split-teszt verziót is készíthet címeire, terveire vagy tartalmaira, így Ön mindig a legjobbat küldheti el,
  • Kövesse és mérje minden alkalommal, amikor egy feliratkozó megnyitja az e-mailjét, vagy rákattint egy linkre. Használjon e-mail statisztikákat, hogy megbizonyosodjon arról: minden kampánya jobb, mint az előző!
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template