Egészséggel és szépségápolással kapcsolatos hírlevél sablonok

Ön egy fogyasztóguru, edző, a bőr és a haj mágusa. Mit tesz az ügyfelek életminősége és bizalom érdekében? De mi a helyzet a marketingjével? Hagyja, hogy a GetResponse e-mail marketingje fényesítse megjelenését!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Válassza ki a tökéletes szalon vagy fitnesz sablont a több mint 500 tervezetből, "tekerje fel a hangerőt" az 1000-nél is több INGYENES iStock képpel és az 1 GB-nyi médiaanyaggal.
  • Automatizálja és küldjön korlátlan számú 'egészség és szépségápolással' kapcsolatos hírlevelet, hogy értesítse klienseit az új gyakornokról, a klinikákról és workshopokról, jutalomkuponokról és még sok másról!
  • Használja az egyéni webűrlapokat és ingyenes online felméréseket a lehetséges ügyfelek listájának építéséhez és hogy szakterületén gyorsan tudjon reagálni a változó trendekre és érdeklődésekre.
  • Könnyítse meg ügyfelei dolgát, hogy könnyen végignézhessék az Ön 'gyógyfürdő vagy fitnesz' hírleveleit, hozzon létre új üzleteket egyetlen kattintással a közösségi média integráció és megosztás segítségével.
  • Szegmentálja kapcsolatait és kövesse üzeneteit a népességi adatok, a találkozó gyakorisága, fókuszterület, stílus preferencia és más tényezők szerint.
  • Kövesse és mérje, amint egy ügyfél minden egyes alkalommal kinyit egy e-mailt vagy rákattint egy linkre, aztán használja az online statisztikát, hogy meggyőződjön róla, minden kampány jobb mint az előző!
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template