Hírlevél sablonok ingatlanosoknak

Egy ingatlan vagy jelzálog specialistának, még árverési áron is egyre nehezebb megtalálni a megfelelő ügyfeleket, akik képesek bérelni vagy vásárolni. A GetResponse e-mail marketingje révén hamarosan ők fognak kopogtatni az Ön ajtaján!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Tegyen professzionális benyomást ingatlant kereső ügyfeleire az ingatlan dizájner sablonokkal, az 1000-nél is több INGYENES iStock képpel és az akár 1 GB-nyi médiaanyaggal.
  • Küldjön korlátlan számú hírlevelet és kampányt piaci újdonságokkal és tanácsokkal, hogy meggyőzze olvasóit, hogy Önt válasszák mint ingatlan- vagy hitelezési szakértőt.
  • A közösségi média integráció és a megosztás használatával érjen el minél több leendő ügyfelet, és terjessze a híreket az új listákról, a nyitott házakról, a szemináriumokról és még sok másról.
  • Szerezzen gyorsan ügyfeleket és piaci adatokat INGYENESEN az egyszerű webűrlapokkal és online felmérésekkel. Használja profilja építésére, amit az elkövetkező években is használni tud.
  • Szegmentálja listáját néhány kattintással kor, jövedelem, helyszín preferencia és árkategória szerint, aztán küldjön releváns információkat, amelyet használhatnak.
  • Nem tudja, melyik irányba induljon el? Készítsen akár 5 split-teszt verziót üzeneteire, mielőtt elküldené azokat. Kövesse és mérje a sikerességét e-mail statisztikákkal.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template