E-kereskedelem

A vásárlóerő csökken, de vásárlóknak szükségük van a "vásárlás gyógyító erejére", jobban mint valaha. Hogyan kínálhatja a legmenőbb dolgokat, hogy még a marketingre is maradjon pénze? GetResponse − az Ön egyablakos üzlete a hozzáértő e-mail marketingért!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Szocializálódjon! Építse fel a listáját és hozzon létre néhány online flesst a GetResponse egyedi webűrlapjaival, közösségi média integrációval és egykattintásos megosztással.
  • Válassza ki a tökéletes kiskereskedelmi sablont a több mint 500 elképesztő dizájn közül! Igényes a megjelenés tekintetében? Alkosson lenyűgözőt a több mint 1000 INGYENES iStock képpel és 1 GB-nyi médival!
  • Küldjön korlátlan promóciókat és autorespondereket, hogy "vásárlási mániát" generáljon. Ne feledje, egy motornak néha 5 berúgás is kell, hogy elinduljon!
  • Az ingyenes online felmérések használatával tudja meg, ügyfelei mit akarnak, aztán szegmentáljon kor, nem, vásárlási előzmények és sok más alapján, hogy bevigye őket!
  • Nem tudja, melyik elemet állítsa előtérbe? A GetResponse-zal akár 5 split-tesztet is végezhet címeire, terveire vagy tartalmaira, így mindig a legjobbat küldheti el,
  • Kövesse nyomon, mérje és értékelje kiskereskedelmi marketingjének állapotát átlátható grafikonok és részletes jelentések révén, melyek naponta érkeznek postaládájába.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template