Hírlevél sablonok a szórakoztatóiparnak

Remek művészekkel és koncertekkel kell lebilincselnie közönségét, miközben az árak nem emelkedhetnek. Hogyan préseljen ki nyereséget ezzel a forgatókönyvvel? Egyszerűen! Több emberhez juthat el egyszerű, megfizethető e-mail marketinggel.

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Készítsen magával ragadó e-maileket, melyeknek nem fog tudni ellenállni közönsége, használja ehhez a szórakoztató sablonokat, a több mint 1000 ingyenes iStock képeket és 1 GB-nyi médiaanyagot.
  • Automatizálja hírleveleit, promócióit és autoresponder e-mailiet, hogy megbizonyosodjon arról, a közönség tudja az Ön menetrendjét, és válassza ki a helyszínt minden alkalommal.
  • Gyűjtse közönsége címeit és visszajelzéseit ingyenes online felmérésekkel és a szemet gyönyörködtető webűrlapokkal a honlapján, közösségi média oldalakon és így tovább.
  • Célozza meg az egyéni érdeklődéseket és preferenciákat egyszerű lista-szegmentációval és személyre szabott üzenetekkel - a részvételével garantáltan nőni fog!
  • Nem tudja, melyik ajánlat találja el közönségét? Készítsen split-tesztet akár 5 cím-, dizájn- és tartalom variációhoz, hogy megtalálja a legjobbat és azt küldje el.
  • Kövesse nyomon promócióinak és hírleveleinek hatását, jósolja meg az érdeklődést a megnyitások, kattintások és egyéb mérőszámok alapján.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template