Hírlevél sablonok pénzügyi szolgáltatók részére

Bizalom. Hírnév. Felelősség. Teljesítmény. Ezek az Ön vállalkozásának tartóoszlopai. De ezek felépítése és kommunikálása sok időt és erőfeszítést igényelnek. A GetResponse e-mail marketingje segítségével több kapcsolatot hozhat létre, mint korábban.

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Tegye izgalmassá a magas hozamú termékeket, ehhez használja fel a pénzügyi szolgáltatások hírlevél sablonokat, a több mint 1000 INGYENES iStock fotót és az 1 GB-nyi médiaanyagot.
  • Megbízásainak és jutalékának növelése érdekében szegmentálja ügyfeleit életkor, bevétel, befektetési előzmény, portfólió összetétel, vagy más tényezők alapján.
  • Adjon azonnali visszajelzést a határidő-érzékeny ajánlatokra, így maximalizálhatja nyereségét, minimalizálja veszteségét, egy megbízható pénzügyi szakember benyomását erősíti ügyfeleiben.
  • Ne hagyja ki a lehetőséget! Üzeneteinek akár 5 split-teszt verzióját is elkészítheti, hogy a legjobbat küldhesse el. A GetResponse 99%-os kézbesíthetősége megteszi a többit!
  • Szerezze meg célzott közönségét és piaci adatait gyorsan és egyszerűen létrehozható űrlapokkal és INGYENES online felmérésekkel. Tudja meg, hogy ki kész befektetni!
  • Kövesse, mérje és jelentse e-mail marketing programjait egyértelmű grafikonokkal, részletes jelentésekkel valamint minden kérdésre választ adó egyedi adatkészletekkel.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template