Fitnesz és wellness

Közönsége tele van "fanatikusokkal", Önnek izgalmas helyszínekkel és sport szupersztárokkal kell megnyugtatnia őket. Önnek élvonalbeli eszközre van szüksége, hogy megnyerje ezt a "marketing meccset". Vesse be a GetResponse e-mail marketinget és nyerjen!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Készítsen korlátlan sport-hírleveleket, hogy foglalásokat generáljanak! Válasszon a több mint 500 sablon, a több mint 1000 iStock kép vagy az 1 GB-nyi kedvenc médiái közül.
  • További "rajongók" felvételéhez írjon a közelgő eseményekről, eredményekről, tabellákról, új sportszerekről sok egyébről, ezekhez használja a közösségi médiák integrálását és a megosztásokat!
  • Építse fel rajongói bázisát, szerezzen az ingyenes online felmérésekkel és szemet gyönyörködtető webűrlapokkal visszajelzéseket eseményekről és csapatokról honlapján, jegyértékesítő oldalán.
  • Hűséges rajongótábora és vásárlói lesznek, ha szegmentálja a listákat és sporteseményeket, részvételi adatokat és egyéb kulcstényezőket ajánl.
  • Nem tudja, hogy melyik ajánlata fogja megragadni közönsége figyelmét? Készítsen split-tesztet akár 5 cím-, dizájn- és tartalom variációhoz, hogy a legjobbat küldje el.
  • Kövesse nyomon promócióinak hatását és mérje fel eseményeinek érdeklődőit a megnyitások, kattintások és egyéb mérőszámok alapján. Gyakorlás, gyakorlás!
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template