Hírlevél sablonok online tartalomkiadáshoz

Napjainkban szinte mindenki az Ön sávszélességét, berendezéseit és/vagy eszközeit használva kommunikál. De az ízlések és a technológiák percről percre változnak. Maradjon csatlakoztatva a GetResponse e-mail marketing eszközeivel!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Levele tűnjön ki a zsúfolt e-mail postaládákban, a professzionálisan kivitelezett távközlési sablonok, az 1000-nél több INGYENES iStock fotó, és az akár 1 GB-nyi szemkápráztató médiaanyag segítségével.
  • Küldjön autoresponder kampányokat és automatikus leveleket új programjairól és szolgáltatásairól, időszakos ajánlatairól és csomagkedvezményeiről.
  • Építsen fel részletes listákat és profilokat, a szemet gyönyörködtető webűrlapok és felmérések felhasználásával. Használja azokat a call center szövegekben az értékesítési ciklusok lerövidítésére!
  • Szegmentálja a célzott promóciókhoz a listákat preferenciák, vásárlási előzmények, helyszín, népességi adatok és más tényezők alapján, amelyek pillanatokon belül növelik az értékesítést.
  • Még Nielsen sem tud lépést tartani a változó fogyasztói izléssel! Készítsen akár 5 split-teszt verziót promócióihoz, hogy minden alkalommal célba találjon.
  • Győződjön meg róla, hogy a korlátozott időre szóló ajánlatai elérik a megcélzott postaládákat! A GetResponse akár 99%-os célba érkezést biztosít a maximális értékesítés és előfizetés érdekében!
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template