Csúcstechnológia

Az Ön területén a mai iPod, lehet hogy holnap már csak egy VHS-kazetta lesz. Hogyan tudja kielégíteni az ügyfelek és vállalkozások igényeit, anélkül, hogy a hullámok összecsapnának a feje felett? Legyen a GetResponse az Ön csúcstechnológiai dzsinnje!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Válassza ki minden egyes termékhez vagy szolgáltatáshoz az ideális műszaki sablont a több mint 500 közül! Nyűgözze le közönségét a több mint 1000 INGYENES iStock képpel és 1 GB-nyi médiával!
  • Küldjön korlátlan hírleveleket és autoresponder kampányokat, hogy in-store forgalmat és megrendelések generáljon. Ne feledje, lehet, hogy öt érintésnél is több kellhet az egyes értékesítések lezárásához.
  • Használjon egyéni webűrlapokat és online felméréseket, hogy megtudja, az ügyfelek mit szeretnének, és milyen áron. A technológia lényege a relevancia!
  • Szegmentálja kapcsolatait, célozza meg őket üzenetekkel vásárlási előzmények, cégméret, IT költségvetés vagy bármilyen más feltételek
  • alapján.Nem tudja, hogy melyik tétel fog működni? A GetResponse-zal akár 5 split-tesztet is végezhet címeire, terveire vagy tartalmaira, a magasabb ROI érdekében
  • Kövesse nyomon, mérje és értékelje marketingjének állapotát e-mail statisztikák, átlátható grafikonok és részletes jelentések révén, melyek naponta érkeznek postaládájába.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template