Utazással kapcsolatos hírlevél sablonok

Hirdessen akár városnézéseket, egy vidéki fogadót vagy nemzetközi szállodaláncot, Önnek meg kell győznie az óvatos ügyfeleket, hogy itt a tökéletes pillanat az utazásra! A legjobb "rábeszélő"? GetResponse e-mail marketing!

Néhány példa arra, hogyan használhatja a GetResponse-t vállalkozása fejlesztésére:

  • Kommunikálja a márkát és a "hangulatot" tökéletes szállodai vagy üdülési sablonnal. Vigyen bele életet a több mint 1000 INGYENES iStock képpel és akár 1 GB-nyi média-anyaggal!
  • Készítsen távlati listát és profilokat színes, egyedi webűrlapokkal és ingyenes online felmérésekkel. Még mindig további információra van szüksége? Csak készítsen split teszteket és küldje el a legjobbat!
  • Küldjön végtelen számú kampányt 99%-os kézbesíthetőséggel, aztán automatizálja autoresponder üzeneteit, hogy a hotel és nyaralóhely-csomagok mindig az elfoglalt ügyfelek szeme előtt legyenek.
  • Rengeteg promóciót kell létrehoznia csúcsidőben? Korlátlan számú kampánnyal, közösségi média megosztással és integrációval a határ a csillagos ég!
  • Növelje válaszadási arányát és a foglalások számát listaszegmentációval az utazási előzmények, demográfiai, célállomás preferencia és egyéb más tényezők alapján.
  • Kövesse, mérje és értékelje ki e-mail marketingjének fejlődését az egy pillanat alatt elkészülő diagramokkal és részletes jelentésekkel, amely naponta elküldésre kerül Önnek.
Csatlakozzon az e-mail dizájn forradalmához!
Még több eszközt keres vállalkozása fejlesztéséhez?
newsletter template