Hogyan segít a GetResponse Önnek pénzt keresni?


A GetResponse-zal huszonöt dollárt kereshet minden egyes dollárral amit e-mail marketingbe fektet.*

Mindegy, milyen üzleti vállalkozása van, a sikerhez három dolog szükséges: ügyfelek, értékesítés és hirdetés.
A GetResponse egy olyan e-mail marketing platform, amely mindegyik szempontból segít Önnek. Tudja meg, hogyan

Az Ön befektetése
A hírlevele, amit elküld a GetResponse-zal
Az Ön lehetségesnyeresége

Szerezzen új ügyfeleket

A GetResponse segít Önnek új ügyfeleket találni és felépíteni az e-mail listáját. Az Űrlap felépítő alkalmazásunk segítségével könnyedén tervezhet lenyűgöző feliratkozási űrlapokat, és honlapja látogatóit leendő ügyfeleivé változtathatja. Bővítheti feliratkozói körét a blogján keresztül, a Facebook rajongói oldalán vagy egy céges honlapon, mindezt HTML programozási tudás nélkül. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy egy reszponzív, 100%-osan engedély-alapú ügyféllistát hozzon létre. Tudjon meg többet.

Reklámozza termékeit

Az e-mail marketing a leghatékonyabb online hirdetési csatorna. Minimális költséggel hirdeti az Ön termékeit, promócióit és ajánlatait. A GetResponse-zal automatikus hírleveleket és autorespondereket küldhet ügyfél-adatbázisának, hogy új értékesítéseket érjen el vagy régieket ismételjen meg. A 99%-os e-mail kézbesíthetőséggell biztosítjuk, hogy minden egyes üzenete a postafiókokban kössö ki, és arra biztassa a feliratkozóit, hogy még többet vásároljanak Öntől.

Építsen kapcsolatokat, hogy többet értékesíthessen

A tartós kapcsolatok kiépítése a legfontosabb annak érdekében, hogy többet értékesíthessen. Ennek eléréséhez használhatja a GetResponse Autorespondereket és maradjon mindig kapcsolatban ügyfeleivel. Kezdve egy üdvözlő e-maillel és befejezve egy 30 napos e-mail kurzussal, az autoresponderek segítségével jól időzített és értékes tartalmakat küldhet automatizált módon. Bevésik a márkáját az ügyfelei memóriájába, és arra ösztönzik őket, hogy újra meglátogassák az oldalát.

Kövesse nyomon a sikerét

Minden egyes, az e-mail marketingre elköltött pénz magáért dolgozik. A GetResponse
E-mail intelligencia segítségével
az e-mailjei hatékonyságáról pengeéles visszajelzést kaphat. Nyomon követhet a hírlevelei által generált minden egyes megnyitást, kattintást vagy értékesítést, hogy kiszámolhassa nyereségét. Az E-mail intelligencia amellett, hogy megmondja, mennyire volt megtérülő az e-mail marketing, segíthet egyre jobbá tenni a hírleveleit.


Jelentkezzen be

Nem GetResponse felhasználó? Ingyenes próba.

*Az e-mail marketing során a ROI 2500% ($25), a Direct Marketing Assocation tanulmánya (2014) alapján