Ingyenes próbaverzió indítása

Biztonsági tippek a jelszóhoz:

  • Legyen legalább 6 karakter
  • Használja betűk és számok keverékét
  • Használja kis- és nagybetűk keverékét
  • Tartalmazzon speciális karaktereket is (pl. @)

Új kapcsolatkeresés

Pengeéles szegmentáció
és targetálás - minden egy helyen!

Szegmentálja kapcsolati listáit a feltételek precíz kombinációival,
aztán építsen e-mail marketing kampányt, mely megfelel az Ön relevanciájának, elkötelezettségének és konverziójának.

A kezdet most
könnyebb, mint valaha!

Használjon egy egyszerű képernyőt, hogy elkülönítsen bizonyos feliratkozókat, majd tekintse meg és módosítsa adataikat.

A speciális keresés segítségével jól fókuszált kapcsolati csoportokat hozhat létre, megszólíthatja azokat célzott és megnyerő ajánlatokkal, amelyek az igényeikhez és profiljukhoz vannak igazítva.

A kezdéshez válasszon ki kapcsolatokat egy vagy több kampányból, és egy dátumtartományt. Jelölje meg, hogy beleveszi-e vagy nem veszi azokat a kapcsolatokat, akik jelenleg benne vannak egy autoresponder szekvenciában.

Készítsen célzott
feliratkozói szegmenseket.

Használja a 'feltételek' eszközöket, hogy szűkítse azon feliratkozók keresését, akik bizonyos jellemzőkkel rendelkeznek, úgy mint: geolokáció, feliratkozás módja és dátuma, valamint demográfiai jellemzők.

Vagy szűkítse keresését a postaládában történt viselkedés alapján. Például, azonosíthatja azokat a kapcsolatokat, akik nem nyitottak meg egy bizonyos üzenetet, vagy azokat, akik bizonyos számú, időalapú autorespondert kaptak egy sorrendben.

Böngésszen keresési kritériumokat, amelyek elérhetőek a 'Kapcsolatok keresése' menüpontnál

Hozzon létre komplex kereséseket feltételcsoportok hozzáadásával, és definiáljon korrelációkat közöttük.

Amint finomítja a keresését, egyből láthatja az összes eredményt a számlálón. Ha elégedett a szegmensével, a folytatáshoz válassza a 'Kapcsolatok mutatása' menüpontot és alkalmazzon további műveleteket a kapcsolatokra abban a keresésben, amit definiált.

Teljes feliratkozói
menedzsment egy helyen.

Győződjön meg róla, hogy elmentette a kereséseket, hogy később módosíthassa azokat a speciális szegmentáláshoz. Az új 'Kapcsolatok keresése' eszközzel minden feliratkozó-menedzsment eszköz a keze alatt van.

Ezek a műveletek, amelyek korábban különböző füleken voltak megtalálhatóak, most azonnal elérhetőek az új 'Kapcsolatok keresése' eszközzel. Így most már ezeket is megteheti:

  • Másoljon veagy mozgasson kapcsolatokat egyik kampányból a másikba.
  • Adjon hozzá egy egyéni mezőt a feliratkozókhoz az elmentett kereséseknél.
  • Exportálja a keresési eredményeket népszerű formátumokba.
  • Küldjön egy e-mailt a kiválasztott, megkeresett címzetteknek.

Mi több, akár műveleteket is rendelhet az egész szegmenshez vagy egyéni feliratkozókhoz;másolás, mozgatás és eltávolítás, vagy akár üzenet küldése egy bizonyos kapcsolatnak egyenesen a Keresés fülről.

Az új keresési panel azt is lehetővé teszi, hogy egy pillantással áttekintse az összes feliratkozó adatait: autoresponder szekvencia nap, feliratkozó forrása, feliratkozó állapota és feliratkozó típusa. Böngéssze azokat a kapcsolatokat, akik leiratkoztak, feketelistán voltak, eltávolításra kerültek, nem kerültek megerősítésre vagy nem kapták meg az üzeneteket. Vagy válassza ki csak az érvényes feliratkozókat - mindezt egy kattintással.

Kapcsolati listáinak teljes irányítása egy helyen,
a maximális hangsúlyú és relevanciájú kampányaiért.

Az összes funkció böngészése