A marketing előrejelzéseket felülmúló teljesítményre tervezték.

Prémium e-mail megoldások vállalkozásoknak, professzionális hirdetőknek és nagy mennyiségű e-mailt küldőknek.

A GetResponse Enterprise ​​speciális funkciókészlete lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott megoldást nyújtsunk Önnek, ami megfelel a követelményeinek. Biztosítjuk Önnek azokat az eszközöket, amellyel csapata és a vállalkozása fel tudja pörgetni e-mail marketingje ROI-ját.

Nagy-volumenű képességek

A technológiai infrastruktúra a végtelenségig skálázható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Korlátlan számú e-mailt küldhet naponta, megszakítás vagy leállás nélkül. A szerverek megbízhatóak, redundánsak és biztonságosak,hogy a kampányok csúcssebességgel kerüljenek kézbesítésre.

Optimalizált kézbesíthetőség

Cége egyedi IP-címekkel rendelkezik, hogy teljes körű ellenőrzése legyen e-mailjei hírneve felett. Kampányainak kézbesíthetősége nem okoz problémát, mivel a GetResponse foglalkozik az internetszolgáltatók (ISP) folyamatos ellenőrzésével, a visszacsatolásokkal, a 'whitelabeling'-gel és a linkek testreszabásával.

Fiókkezelés

Kijelölésre kerül az Ön számára egy elkötelezett fiókkezelő, aki proaktívan dolgozik Önnel a hatékonyság és a teljesítmény javításán, célirányos támogatást, képzést és szakmai tanácsadást biztosít.

Tanácsadói szolgáltatások

Amint megtervezi és végrehajtja e-mail marketing programjának minden egyes elemét, ROI szakértőink rendelkezésére állnak, hogy segítsenek Önnek növelni a hatékonyságot és elérni a maximális konverziót.

Testre szabott technológia

A GetResponse-nak megvan a tapasztalata, amire Önnek szüksége van a zökkenőmentes egyéni integrációhoz. Az IT csapat képes integrálni e-mail marketingjét külső alkalmazásokkal, mint a bevásárlókosarak, tranzakciós platformok vagy CRM-ek a GetResponse JSON-RPC API-val.

Alsóbb szintű hozzáférés

A rendszergazdák akár 100 különböző felhasználói fiókot is létre tudnak hozni - mindegyik előre meghatározott jogokkal a felhasználó hozzáféréséhez, az eszközökhöz, a megosztáshoz és a statisztikákhoz -annak érdekében, hogy megkönnyítse a felhasználók kezelését készség, funkció és felelősségi szint szerint.