Mindent tartalmazó online marketing megoldások tevékenységének fejlesztéséhez

A GetResponse platform egy sor olyan e-mail marketing és online kampány kezelő eszközt tartalmaz, melyek segítségével növelheti árbevételét, maximalizálhatja a megtérülési rátáját, és sikerre viheti online marketingjét.
A korlátlan e-mail küldéstől és a legjobb kézbesíthetőségtől az ötcsillagos ügyfélszolgálatig, a több mint 50 egyszerű, de hatékony funkciókig - amire Önnek csak szüksége lehet.

E-mail marketing

E-mail kampányok megnyerése

Küldjön gyönyörűen megtervezett, reszponzív e-maileket. Növelje értékesítését és a feliratkozói elkötelezettséget az átfogó e-mail marketing kampányokkal. Néhány egyszerű lépésben összerakhat és futtathat teljes kampányokat, legyen akár tapasztalt marketinges vagy csak egy kezdő.

SEE MORE EMAIL MARKETING FEATURES

Conversion Funnel

Értékesítés könnyedén

Teljes bevételtermelő eszköz, amellyel automatizálhatja az online értékesítését az első érintéstől a megerősített értékesítésig. Kész, előre elkészített marketing kampánysablonok nyitóoldalakkal, e-mailekkel, regisztrációs űrlapokkal, webinárokkal, és egy sima áramlásba integrált értékesítési oldallal – egy funnel, amely elvégzi a munkát Ön helyett. Használja termékei értékesítésére, listája építsére, és reklámozására és futtasson webinárokat – mindezt egy platformon belül.

TOVÁBBI AUTOFUNNEL FUNKCIÓK

Nyitóoldal készítő

Nyítóoldalak konverzálása

Szeretne online értékesítéseinek számát növelni és új ügyfeleket csábítani? Engedje szabadjára a teljes potenciálját az áttörő erejű, 100%-osan reszponzív nyitóoldalakkal. Ahhoz, hogy az életét megkönnyítsük, létrehoztunk egy intuitív"Húzd és ejtsd" szerkesztőt, több mint 150 azonnal használható sablonnal. Most a legvadabb ötleteit is nyereséges akciókká alakíthatja. Készítsen remek feliratkozó weboldalakat, köszöneteket, értékesítéseket, webinárokat, és mindezt kevesebb mint tíz perc alatt, egyetlen sor kódolás nélkül.

TOVÁBBI NYITÓOLDAL FUNKCIÓK MEGTEKINTÉSE

E-kereskedelem

Üzletek és termékek
egy helyen

Használjon egy e-kereskedelmi eszközcsomagot, hogy az üzlet látogatóit hűséges ügyfelekké alakíthassa, és mindig visszatérjenek. Könnyen hozza létre a boltot, és adja hozzá az eladni kívánt termékeket. Integrálja a Stripe-et, a PayPal-t, a Square-et, a BlueSnap-ot vagy a PayU-fiókokat, és értékesítsen közvetlenül a nyitóoldalain. Használja a beépített termékajánlásokat az upselling könnyűvé tételére, az elhagyott kosár értesítéseket,és a fejlett e-kereskedelmi szegmentálási adatokat, Ön egy jól felszerelt e-kereskedelmi marketing arzenállal van ellátva.

Webes események követése

Eszközök a forgalom növeléséhez

Növelje forgalmát a közösségi médiától a nyitóoldalakig és a funnelekig. Készítsen szemet gyönyörködtető promóciós bannereket és videókat automatikusan és hirdetési kampányokat indíthat a Facebookon vagy az Instagramon a kapcsolatok újra megcélzására a listáján, új közönség megtalálására, és az értékesítés növelésére.

TOVÁBBI FORGALOM GENERÁLÓ ESZKÖZÖK MEGTEKINTÉSE

Marketing automatizálás

Teljes ügyfél utazások

Marketing automatizálás minden formában és méretben. Nem számít, hogy milyen nagy vagy kicsi a vállalkozása, hozzon létre teljesen bővíthető munkafolyamatokat egy könnyen 'húzd és ejtsd" szerkesztővel. Kövesse a feliratkozók viselkedését valós időben, reagáljon a befejezett vásárlásokra, az elhagyott kosarakra, és még több másra.

TOVÁBBI MARKETING AUTOMATIZÁLÁSI FUNKCIÓK MEGTEKINTÉSE

Webinár oldalak

Ösztönözze és kötelezze el a leadeket webinárokkal

Szeretne több lead-et generálni, miközben elkötelezi meglévő ügyfeleit? Számunkra a lead generálás sokkal több, mint egy divatos szó. Mi vagyunk az első e-mail marketing szolgáltatás, amely teljes webinár marketing megoldást nyújt. A GetResponse Webinárokkal nemcsak új ügyfeleket szerezhet, hanem a meglévő ügyfeleket is ápolhatja, köszönhetően a GetResponse e-mail marketingjének. Változtassa még ma feliratkozóit visszatérő vásárlókká!

Az összes funkció böngészése