Az Ön adatai biztonságban vannak!

The GetResponse Permission SEAL™ guarantees that the GetResponse customer has agreed to follow the best practices of permission-based email marketing.

Mit jelent a GetResponse Permission SEAL™?

A GetResponse Permission SEAL™ garantálja azt, hogy a honlap, amelyre nemrég előfizetett, egy olyan ügyfélhez tartozik, aki követi a bevált gyakorlatokat az engedély alapú e-mail marketingben.

Hogyan működik a GetResponse Permission SEAL™ a gyakorlatban?

Minden GetResponse ügyfélnek meg kell felelnie a következő szabályoknak annak biztosítása érdekében, hogy a postaládája és az adatai 100%-os biztonságban legyenek:

  • Csak azokat az e-maileket kapja meg, amelyeket a feliratkozás során engedélyezett. Ügyfeleink meghálálják az Ön engedélyét.
  • Az Ön e-mail címét nem osztjuk meg harmadik féllel és csak olyan típusú tartalmakat fog kapni, amire feliratkozott.
  • Ön 100%-osan CAN-SPAM kompatibilis e-maileket fog kapni, amelyek betartják a GetResponse spam-ellenes szabályzatát.
  • Bármikor leiratkozhat, úgy hogy a GetResponse által küldött e-mail láblécében található linkre kattint.

Leiratkozási folyamat

Minden, az ügyfeleink által az előfizetőiknek kiküldött levélhez egy leiratkozási láblécet adunk (mint az Öné).

Miután rákattint a leiratkozás linkre a láblécen, azonnal egy olyan oldalra irányítjuk, ahol kezelheti az előfizetéseit, úgy hogy vagy leiratkozik a további e-mailes ajánlatokról vagy továbbra is feliratkozva marad.

Ha a "Leiratkozás" opcióra kattint, az e-mail címét azonnal eltávolítjuk a levelezési listáról, és minden további kommunikáció megszűnik.

A GetResponse spam ellenes és megfelelőségi törekvései

A GetResponse-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy e-mail szervereink ne küldjenek spam-eket. Az igazat megvallva, zéró toleranciát hírdettünk a spam üzenetek ellen.

Kézben tartjuk a speciális automata rendszereket, valamint az emberi ellenőrzési folyamatokat annak érdekében, hogy azonnal beavatkozhassunk, ha potenciális veszélyt látunk nem releváns vagy nem kívánt tartalom kiküldésére.

Ezek a gyakorlatok minimális szinten tartják a kéretlen tartalmak kiküldését, és megvédik a feladó, valamint a GetResponse, az engedély-alapú e-mail marketing szolgáltatást kínáló cég hírnevét.

Az engedély-alapú e-mail marketing szabványok legmagasabb fokú megfelelésének biztosítása érdekében tudást és tapasztalat cserélünk olyan email iparági és spam-ellenes szervezetekkel, mint Messaging Anti-Abuse Working Group, az Email Service Provider Coalition (ESPC) és Email Experience Council, amelyek mind előmozdítják a felelősségteljes e-mail marketinget.

Gyanús tartalom jelentése

Ha úgy gondolja, hogy nem adta kifejezett hozzájárulását a megerősítést kérő üzenet fogadásához, vagy spam üzenetet kapott ettől az ügyféltől, kéjük jelentse a lehető leghamarabb a megfelelőségi csoportunknak.

Fedezze fel, hogyan segíthetnek a GetResponse eszközei üzlete növekedésében!